Prodajem stranice besplatne-igre.com i besplatne-igre.biz u kompletu

Cijena je 4600 kn. Do cijene sam došao temeljem mjesečne zarade koja je 25,5 eu. Znači 24 mjeseca x 25,5 eu = 612 eu -> uzeo tečaj 7,6 -> 7,6 x 612 = 4651,2, zaokružio na 4600 kn.

P.S. molim sa ozbiljne kupce da se javljaju

Ne zelim da spamam, niti imam sta protiv bilo cega, samo me zanima, jer vidim da je vise tema otvoreno o prodaji sajtova, iz kog razloga se ovoliko prodaju sajtovi sa igricama?

Nudim 2000kn ukoliko su podaci o zaradi istiniti i stabilni prethodnih par mjeseci. Ukoliko mislis da je ovo premalo ili da ti kvarim oglas javi se na PM pa cu obrisati post.

Pozdrav.

@drmko - Adsense na sajtovima imam od kolege, odnosno sajtovi su skroz na njega kako se G ne bi imao za sta buniti jer je meni davno prije ukinut, pa sam pazio da nikakve poveznice nemam sa tim sajtovima, a za ovaj iznos ne zelim kolegu opterecivati niti imam vremena se baviti dalje tim sajtovima da bi povecao zaradu. Zadnji put sam nesto radio prije vise od godinu dana na tim sajtovima…

@Anteloff - imaš PM

Ne bih znao. Ja ako i prodam neki sajt sa igricama (a imam samo takve jer sam se specijalizirao bas za to) prodat cu samo one koji mi ne donose zaradu jer od njih nemam koristi.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey