Prodajem stranice sa igrama stare 7 godina

Pozdrav svima,
evo prodajem nekih 12 sajtova sa igrama od kojih je većina stara 5-7 godina i jedan je nekih godinu i pol.
Skupa nose mjesečnu zaradu na adsense-u 200-250 €.
Da odmah unaprijed veli mda jedan site od tih 12 nosi nekih 60 % zarade.
Neki imaju WP a neki custom cms koji se lako mijenja i managira.
Svi su php+mysql.
Ako ima zainteresiranih kupaca javite se u pvt sa konkretnim ponudama pa nastavimo raspravu dalje sa konkretnim pitanjima i odgovorima pošto ne želim javno iznositi sve informacije.
Prodajem isključivo jer želim tu lovu uložiti u drugi projekt.
Hvala

Eto ja sam poslao upit i dobio jedan red iz G analitike za jedan sajt i to je sve…A da i cenu od 5k eura :smiley:
Bez ikakvih detalja, naravno nisam nastavljao dalje jer nema potrebe, zna se kako se sajt prodaje i sta se sve dostavlja potencijalnom kupcu.

2 Likes

Ja se ispričavam ako sam prekrsio neko pravilo sa svojim oglasom, slobodno se obriše u tom slučaju.
Ako nisam prekršio niti jedno pravilo smatram da sam dao dovoljno informacija potencijalnom kupcu da mi se javi direktno.
Sad vidim po komentarima da sam propustio neke bitne informacije meni…
Skoro sav promet dolazi sa gugla, niti jedan nije bildan i nesto slicno.
Starost, zaradu i tematiku sam naveo…
Bilo tko je ozbiljno zainteresiran slobodan sam za kavu i pokazem sve, od linkova, prometa, zarade, domene,… itd.
Da li cu javno napisati bilo koju konkretnu informaciju? Ne, necu reći iz stotina razloga ali ih mogu navesti barem 10.
Servisi za prodaju sajtova funkcioniraju na svoj način i postujem to…
Najbitnije od svega je da ako nekom ne odgovara oglas da ga zaobiđe ili ako ga zanima ponuda ali sam ja kriv jer sam zakinuo za beku bitnu informaciju da se javi jer ponavljam slobidan dam za kavu u Zagrebu za potencijalnog klijenta.
Otvoren sam dalje za sve sugestije… ali napominjem to nije javni državni natjecaj u narodnim novinama gdje se mogu navesti svi detalji a da prodavatelj ne bude oštećen.
Hvala na razumijevanju

2 Likes

A što se tiče cijene, koliko da sjećam zadnje dvije prodaje od prije nekih 5 godina gleda se mjesečna x 24 mjeseca, to je kao neki balkanski kalkulator.
ako nekog zanima, javit će se i trazit za kavu.

1 Like

Samo da napomenem da prodajem isključivo u kompletu sve sajtove.

Ja mislim da je oglas u potpunosti u skladu s pravilima, a da određeni komentari nisu u skladu s istim. Iako je jedno vrijeme bilo jasno naznačeno kako oglas mora izgledati, te oglasni prostor bio strogo moderiran, prelaskom foruma u vlasništvo trenutnog vlasnika taj dio je prestao vrijediti. Sada imamo ovaj pravilnik:

https://wmforum.geek.hr/faq

Član @wizard4u je napisao sve što je potencijalnom kupcu potrebno - broj stranica, nicha stranica, ukupnu mjesečnu zaradu, starost stranica, i slično. Onaj kome je ponuda interesantna može se javiti u inbox i dobiti više detalja.

Dodat ću da sam s članom @wizard4u u više navrata surađivao, a prije nekoliko godina i kupio 3 stranice od njega (ista nicha kao ovdje). Dobio sam sve tražene statistike prije kupnje, pomoć oko transfera stranica, kao oko održavanja (korištenje custom CMS-a).

Radi se o starijem članu koji je s mnogima surađivao na forumu i koji je provjeren, pouzdan. Za razliku od nekih koji ga ovdje prozivaju da je potencijalni prevarant.

Završno - iako bi bilo dobro da se sve informacije objave u samom oglasu (što uključuje i linkove stranica, statistiku posjećenosti, izvor posjeta, i slično), trenutnim pravilnikom to nije definirano kao nužno, stoga pozivam članove da ne pozivaju moderatore na reakciju kada za to nema potrebe.

7 Likes

Danas smo ja i član @wizard4u imali kratak razgovor na kavici oko sajtova koje prodaje. Covjek je pokazao apsolutno sve sto se moglo pokazati iz analitiksa, SEMrush-a i s.console… bas onako kako je opisao od traffica do zarade. Mogu samo reci da je član pouzdan i provjeren sto se vidlo danas na kavi… Covjek mi je odgovorio u roku odmah sa svim potrebnim informacijama.

Obrisao sam postove koje sam smatrao nepotrebnim u ovom topicu kako bi članu omogućio normalnu prodaju s obzirom na to da je oglas u skladu s pravilima. Ostavio sam postove koji su vezani uz sami oglas, a ako netko već želi diskutirati o pravilima oglasnog prostora, svoje prijedloge može dati u zasebnom topicu i administracija će uzeti u obzir. Ali napominjem kako to nije prihvatljivo raditi na nečijem oglasu. Također, moderatore javno prozivati na rad nije lijepo, s obzirom na činjenicu da imate opciju prijave neprikladnog posta (flag).

4 Likes

Sajtovi su prodani.
Zamolio bih admina da zatvori/zaključa post.
Hvala


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja