Prodajem stranicu jeftino - Hitno - Moneybookers

Prodajem web stranicu staru 10 mjeseci a razlog prodaje je što imam previse obaveza oko drugih projekata i svaki euro mi dobro dodje za facebook oglase. Stranicu sam otkupio od clana ovog foruma i sada je prodajem prakticki za djabe jer hosting i domena vrijede do 4.03.2015 i bice ih potrebno produzavati a treba odvojiti dosta vremena za ubacivanje filmova ili serija .

LINK stranice na PM

Stranicu pokrece PHPMelody skripta koja je kupljena i ubacivanje filmova i editovanje dizajna je izuzetno lagano i pristupacno i za one koji nemaju znanje programiranja i dizajniranja

Posjeta i filmova na stranici kad sam je uzeo nije bilo skoro nista, baza filmova je sada oko 50 filmova a posjete se krecu od 30-35 dnevnih posjeta prosjecno. Uz aktivan rad na ubacivanju filmova stranica ima potencijala s obzirom da su svi filmovi dobro optimizirani za razlicite keyworde i zauzimaju fine pozicije na google, sva posjeta dolazi s tražilica s obzirom da nisam radio marketing na socijalnim mrezama nikako.

Interesuje me prodaja samo onima koji mogu odraditi transakciju na moneybookers, na privatnu poruku saljem sve podatke i svoj dokument ako je potrebno, provjeren sam i kupac i prodavac na forumu od ranije.

Cijena: 20 eura

Update, cijena je 15 eura za zainteresovane da ne saljem svima pojedinacno poruku, trazim samo brzu transakciju na moneybookers, novac mi je poprilicno hitan.

link stranice na pm …

Pošalji mi link na PM. Hvala!

Pošalji mi detalje o sajtu na pm, šta dobijam po plaćanju (u detalje)

Pla-eno i kupljeno! Može lock ovde


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey