Prodajem web sajt sa zaradom

Prodajem sportski portal https://sportprimus.ba/. U nastavku vise detalja:

Sajt je svoj vrhunac imao u 2017. godini kada je imao najvise posjeta https://prnt.sc/qqf09x. Tada je u redakciji radilo nekoliko osoba, a zadnje dvije godine su ostale samo tri osobe koje su radile “usput” jer su dobili bolji i placeniji posao, a uz to nisu imali nikakvo znanje iz marketinga kako bi uspjeli privuci veci broj posjetioca.

Izvor posjete za 2018. i 2019. godinu https://prnt.sc/qqf3mb. Definitivno jedna od greskih su sto se nije dovoljno radilo na jacanju autoriteta stranice.

Pored Google Ads zarade, sajt se finansirao od Johnnybet i bet365, a povremeno su placali i sajtovi koji nude streamove, obzirom da je sportprimus dobijao dosta pregleda za tu rijec, te guest postovi.

Sajt je lagano poceo da opada u zadnjih 2-3 mjeseca kada nisu imali vremena za tekstove, a i zbog visokih troskova (prije svega dedicated server koji su placali 200+ eura). Imaju i FB stranicu od 60k pratilaca https://www.facebook.com/sportprimus2/ .

Sajt najvise posjete i najvecu zaradu ima vikendom i kada su utakmice lige prvaka. Sva pitanja i ponude mozete slati u inbox ili u komentaru ispod.

Sajt se moze prodati bez FB stranice.

EDIT: Ukoliko nadjete kupca, Vama ide 10% od prodaje.

Pozdrav,

javite se na [email protected] da prodiskutiramo malo opcije i cijene.

Lp