Prodajem web sajtove od 10 - 15.000 posjetitelja mjesečno

U nastavku popis sajtova s brojem posjetitelja u zadnjih 30 dana (izvor GA):

Sajtovi se prodaju sa svim člancima i slikama koje dolaze uz članke. Sav sadržaj je legalan, a većina slika je skinuta sa Shutterstocka.

Koliko je savrsena.hr?

S obzirom da prvo svi pitaju za cijenu, evo u nastavku…

ekologija.com.hr - 7.500 kn
gastronomija.hr - 15.000 kn
savrsena.hr - 7.500 kn (bez video sadržaja)
zanosna.com - 10.000 kn
zdravikutak.com - 15.000 kn
putokosvijeta.com - 15.000 kn

1 Like

Bilo bi lepo ako bi postavio koliko koj sajt zaradjuje mesecno, i cene u eurima. Hvala

Kako tek tako formirate neke cijene za sajtove bez analitike sajtova , posjete i predhodne prikazane aktivne/pasivne zarade…

Koliko ti to sajtovi zaraduju, kad ovaj sa 6247 posjeta prodajes za skoro 1000 eura :open_mouth:

Pa rpm prosjek 1e …na adsense ovi sajtovi mogu zaraditi.

9,6e
13,1e
12,5e
17,1e

Valjda svi znamo, sto bi se reklo “od oka”, a ostalo vec ga pitajte, da je htio postavio bi.

Pretpostavljam da svi koji ovdje gledaju i kupuju sajtove mogu pretpostaviti koja je zarada ovisno o broju oglasnih zona i tipu postavljenih oglasa.

Ako se sajt kupuje zbog AdSense zarade, moj vam je savjet da te sajtove ne kupujete jer vam poslovni plan baš ne funkcionira!!! :slight_smile:

S druge strane, ovi sajtovi su puno kvalitetniji nego većina sajtova koji se prodaju po ovom forumu, svi članci su jedinstveni, sve slike su legalne i plaćene, svi pluginovi i teme su kvalitetni. Samim time, cijena je viša.

Dakle, tko voli nek izvoli. Kome smeta cijena, ne treba se ni javljati! :slight_smile:

Kako bi kategoriju Oglasi zadržali na višem nivou, te omogućili ozbiljnim prodavačima i kupcima normalnu i sigurnu kupovinu, uvedena su dodatna pravila za taj dio foruma. Svaki oglas ili post koji krši pravila foruma može biti obrisan, a korisnik upozoren ili udaljen s foruma (ban). Moderator zadržava pravo obrisati svaki post koji smatra neprikladnim, bilo da se radi o samom oglasu ili o komentarima unutar oglasa (strogo je zabranjeno trollanje, pisanje offtopic, zlonamjerno komentiranje s ciljem rušenja cijene i slično).

Temu zatvaram, za više informacija moguće je javiti se članu putem privatne poruke. Bude li potrebe u budućnosti se tema može ponovno otvoriti na zahtjev autora.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey