Prodajem web shop (poludovršen projekt)

Prodajem projekt web shopa u koji sam uložio jako puno vremena, a i dosta novca. Razlog prodaje je financijska nemogućnost da ga završim na način na koji sam sve isplanirao.
Zamislio sam da web shop funkcionira dijelom na dropshipping način, ali i da stvaram neke svoje mini zalihe proizvoda zbog velikih ušteda na dostavi više proizvoda.
Glavni (i za sada jedini) dobavljač proizvoda je www.bigbuy.eu gdje sam platio početnu članarinu 99€ i prvi mjesec 69€ (istječe 9.1. - može se smanjiti na 49€ mjesečno, ja sam se malo zaletio sa najvećim paketom).

Do sada sam u projekt uložio 3 000 KN i oko 350 sati rada!

CMS I TEMA
Web shop radim u WordPress-u, sa stvarno odličnom temom boxshop koja je plaćena 59$.
DOMENA I SSL
Domena: www.smartmall.hr (ukoliko budete zainteresirani, javite se da skinem “cooming soon”) - Registrirana 9.10.2017.
EV SSL greenbar certifikat kupljen na namecheap-u, trenutnou postupku odobrenja (sutra bi trebalo biti gotovo).

O WEB STRANICI
U izradi web stranice koristio sam WPML premium plugin te je stranice spremna za višejezičnost (do sada je odrađen samo HRV). Također, kosrio sam YOAST pro pa je stranica i sve što je do sada rađeno stvarno super SEO pripremljeno (već sada bude 0-2 organic posjete dnevno).
Odradio sam (neke platio) tekstove kao što je “o nama” “uvjeti kupnje” politika privatnosti" “FAQ” i slično.
Onaj tko kupi stranicu, mora bi doraditi njenu brzinu te mobilnu verziju stranice.

Uz gore spomenute tekstove, do sada sam unio oko oko 50 proizvoda. Svaki proizvod ima detaljan opis te je optimiziran na nekoliko ključnih riječi. Također, svaki proizvod sadrži podatke potrebne za izračun cijene dostave itd.)

DRUŠTVENE MREŽE
Otvoreni profili na društvenim mrežama: facebook (141 lajk) Instagram (93 pratitelja) twitter (6).

O PROJEKTU
Uz sve to što sam do sada napravio vezano za web stranicu, postoji još jedan dio koji većina ljudi zanemaruje kada krene u ovaj posao. Kako bi što lakše i preciznije mogao voditi posao, napravio sam excel tablice koje mi nakon unesene nabavne cijene i cijene dostave izbaci sve druge brojke vezane za proizvod. Nema nagađanja kolika mi je zarada na nekom proizvodu u bilo kojoj kombinaciji (sve je izračunato u lipu).
Osmislio sam način na koji za cca 5500 kn mogu dobiti backlink na 10ak najboljih .hr portala (uključujući slobodnadalmacija.hr, 24sata.hr itd. (imam i usmeni dogovor s njima koji čeka da objavim web shop)
Otvorio sam Njušakalo trgovinu.
Profesionalno izrađen logo i cover slika za društvene mreže (koja može biti i visit karta).

Također, nudim mogućnost pravnog i računovodstvenog savjetovanja vezano za otvaranje firme (dobijanje državnih poticaja u iznosu od 50 000 KN) i vođenje firme.

Ja sam do sada u sve navedeno uložio 3 000 KN i oko 350 radnih sati, a po planu bi trebalo uložiti još oko 10 000 kn (miblna verzija stranice, ubrzavanje stranice, aplikacija, backlinking i još nekoliko pro pluginova) i oko 200 radnih sati, kako bi imali web shop koji se može svrstati u top 10 po kvaliteti u HR.

Sve se to može završiti u par dana i praktički bez dodatnih ulaganja, ali ja to ne želim tako napraviti, želim da sve bude tip-top, a nažalost ostao sam kratak sa financijama da bi to tako i odradio.

Moglo bi se tu sada još pričati o svemu, ali mislim da nema potrebe.
Možemo se dogovarati na razne načine, tipa da ja odradim sve do kraja kako sam planirao (kao da platiš web dizajnera da ti radi stranicu) i da kupac dobije gotovu stranicu s kojom bi morao raditi samo marketing i prodaju.
Ugl. javite se za detaljniji dogovor.

CIJENA PO DOGOVORU

2 Likeova

Hello. Vidim da je stranica u funkciji. Ostvaruje li kakve prihode i sto je jos u planu idraditi?

Stranica je još uvijek u izradi te ne ostvaruje nikakve prihode.

Mozes mi poslati mail na [email protected]

Core ponuda je vezana uz namjestaj. Ciji namjestaj?

Molim te može malo vise detalja o ovome na privat.

Jedan stariji i iskusniji kolega me savjetovao:
Pomozi svakom savjetom kada možeš, ali nikad ne odaji one ključne tajne poslovanja :slight_smile: