Prodajem web stranice sa flash igrama

Prodajem dolje navedene web stranice sa flash igricama:

  1. http://aeroplane-games.net/ - 100 $
    Nema zarade jer adsense na njemu nikad nije bio. PA 39, DA 27, 2243 backlinka, posjeta u zadnjih godinu dana 3609 pageviews, domena registrirana 23.10.2011 godine

http://www.bomb-it.org/ - 100 $ - Nema zarade, PA 38 DA 26, 909 backlinkova, posjeta u zadnjih 10 mjeseci 2500 pageviews. domena registrirana 18.5.2016 godine.

http://dinosaur-games.org/ - 100 $ - Nema zarade, PA 39 DA 27, 2707 backlinkova, posjeta u zadnjih godinu dana 4200 pageviews, domena registrirana 11.3.2011 godine

http://mylittleponygames.club/ - 300 $ - zarada u zadnjih godinu dana 28 € , PA 0 DA 0 (zbog .club domene koju MOZ ne uzima u obzir), prema sajtu ide 3800 backlinkova, domena registrirana 14.11.2015 godine.

http://police-games.net/ - 100 $ - nema zarade, PA 31, DA 26, 735 linkova prema sajtu, posjeta u zadnjih godinu dana 4500 pageviews, domena registrirana 30.10.2010.

http://hellokittygames.info/ - 100 $ - nema zarade, PA 39 DA 26, prema sajtu ide 2640 linkova, posjeta u zadnjih godinu dana 6700 pageviews, domena registrirana 10.5.2010 godine.

http://pokemon-online-games.com/ - dobijete besplatno ako kupite sve sajtove skupa sa domenom do njenog isteka i svim sadrzajem sajta.
http://sniper-games.org/ - dobijete besplatno ako kupite sve sajtove skupa sa domenom do njenog isteka i svim sadrzajem sajta.
http://soccer-physics.net/ - dobijete besplatno ako kupite sve sajtove skupa sa domenom do njenog isteka i svim sadrzajem sajta.

Za više podataka šaljite PM.

Refresh, post ima 91 pogled a nitko me nista nije pitao, valjda mislite da se sajtovi sa ovakvim backlink profilom i dobrim DA i PA mogu dat za manje od 100 $ ? Ne bi islo. Plus sto ako netko kupi sve dobije 3 sajta potpuno besplatno. Ali ok, ako nitko ne zeli kupit, neka stoje…

Refresh,ipak spustam cijenu na 50 dolara po stranici a mylittleponygames.club bi isao za 100 dolara pa eto,mozda ce sada netko biti zainteresiran.

1 Like

Jos jedan refresh,zanimljivo kako ce se ovdje sve prodati osim flash igri,facebook stranice,adsense accounti itd,nevjerojatno. Plus sto je na svakoj stranici placeni myarcadeplugin pro koji kosta 45 dolara,plus sta dobijete domenu sa svim sadrzajem stranice. Tako da mi je nevjerojatno kako nitko ne zeli takav sajt za 50 dolara?!
P. S. Ja ih prodajem iskljucivo iz razloga sto nemam vremena za toliko sajtova jer ih uz ove koje prodajem imam jos petnaestak plus jos nekoliko affiliate sajtova. A ako imas toliko sajtova jednostavno se ne mozes fokusirat dovoljno na svaki pojedini sajt a da to bude kvalitetno,to je jedini razlog prodaje,visak.

I meni je interesantno kako nitko ni ne pita nista. A dokaz da se jos zaradjuje s igricama su mnogi koji ponekad napisu koliko zarade od njih. Pa mi nije to uopce jasno.

Ja sam isto prodavao one siteve koje sam napravio a nikad upogonio kako treba, nazalost sad ce propast i isto sam nudio i plugine i svasta nesto za bagatelu.

A ove tvoje vidim neke donose i zaradu i opet nitko ne trza.

Pa eto kolega zbilja ne kuzim jer tu se prodaju svakakve gluposti,a po meni je ovo prilika i pol,ali ok,nema veze.

Meni se cini da su se svi zakacili na affiliate i sad nitko nista drugo ne gura.

Lako moguce,ali affiliate ne prodajem,taman mi krenulo.

1 Like

Od kad je @anja1 krenuo na Adult… svi sa foruma su radili Adult… @anja1 krene na affilate svi na affilate :slight_smile:

Mozda @anja1 uskoro krene na flash igre? mada bi mi bilo draže da se vrati na Adult scenu :wink:

1 Like

Ili da bar @anja1 kaze da je krenuo na flash igre, tek toliko da mi prodamo siteve, pa ond akasnije moze reci prvi april je proso…

2 Likeova

Pa specificna je nisha, malo trziste, sta vas to cudi, bolje odmah kacite na stranim sajtovima za prodaju da ne gubite vreme ovde, tamo je verovatno i veci protok ljudi, vise vrednuju rad, lakse ulazu u tako nesto, vise love imaju,…
Meni se DA, PA, starost domena, backlinkovi cine odlicnim,ali jednostavno su kw specificne i meni bi to bilo preveliko ulaganje kao pocetniku za neke support sajtove ako npr.za te konkretne nemam ideje za unapredjivanje ili ih nisam ni mislio ganjati.
Sto ne znaci da ne vrede, naprotiv, ali eto ti cisto razmisljanja nekog ko jos nije u toj nichi ali ce mozda krenuti.
Oni koji jesu verovatno nesto slicno imaju ili im kao i tebi nedostaje vreme da na njima rade, simple as that.

Mene npr.zanima da li bi i koliko vremena tebi kao iskusnom trebalo da nesto od ovih sajtova koji nemaju zarade trenutno pretvoris u nesto sto zaradu donosi, i koji su limiti konkretni tj ocekivana godisnja love, da imaju reklame na sebi?

Takodje me zanima zasto nisi na njih kacio ad sense ili sta god ako su vec 5,6 godina stari, cisto nisi stigao od kolicine sajtova, smetnuo sa uma, ili je fazon neki strategijske prirode?

Koja je fora sa ovim myarcade pro plugin-om kad prodajes sajt sa njim?
Mislim kosta 45$ ali to je licenca koja, ako je kupim, meni vazi za neogranicen broj sajtova, a ovako od tebe ako kupim sajt sa njom, da li dobijam i pravo za druge sajtove?
Pitao sam vec dadaas-a to, posto sam njegov sajt hteo pazariti samo zbog tog plugina, ali sam razumeo da se licenca ne moze transferovati.
Sto mi je logicno, ali onda jebiga ne mozes reci vredi ti 45$ kad ostaje u tvom vlasnistvu a ja je na drugim sajtovima ne mogu koristiti.

Tnx za odgovore ako ih bude
Trazio si pitanja jbg
haha
pozz

  1. Meni bi recimo trebalo cca 3-4 mjeseca da bi ti sajtovi dobili neki znacajniji promet a samim time i zaradu. Zarada ovisi o trenutnom broju pretrazivanja, a prosjek klika na takvim sajtovima je oko 25 centi, mada sam ja znao imati i klikove od 3-4 eura.
  2. Nisam stavljao adsense iz dva razloga: nakon sta sam sajtove napravio, stavio igrice i odradio backlink vise se uopce nisam njima bavio, tek bi tu i tamo dodao pokoju igru. Nije dobro na sajtove sa malim prometom stavljati adsense jer to smanjuje rpm sto dugorocno smanjuje sveukupni cpc.
  3. Kad jednom kupis myarcadeplugin mozes ga koristit na koliko god sajtova oces. Na njihovom sajtu nigdje ne pise da je plugin ogranicen samo na jedan sajt.
2 Likeova

Ante je kriv, ne ja, ja samo cesto kucam ovdje pa ljudi misle da nesto znam, ono nidje veze. Uglavnom adult sajtovi mi finansiraju moje eksperimentisanje sa aff sajtom i vazda bi ih radje preporucio kao laksi nacin zarade, a sto se tice sajtova sa igricama sad je pravo vrijeme za kupovinu :grinning:

@drmrgood Da ne bude totalni oftopik ja sam rad dati 29$ (ako roliko kosta aukcija) da postavis ove sajtove na flippu u komadu, pa ako prodas za cijenu koju ovdje trazis ili vecu vrnes mi pare, ako ne nikom nista.

1 Like

Svaka cast ako si voljan donirati novac za aukciju, ovo ne zaboravljam :slight_smile: . Nadam se da cu ih na flippi uspjet prodat, mislim da je aukcija 29 $. Ako ih prodam vracam ti duplo :slight_smile: .

I mene zanima dali ce se to na flippi prodati, pa akos e proda onda bi mozda mogao i ja nesto tamo prodati?

Posalji mi pejpal na koji da uplatim, ne trebas mi duplo vracati, vrni kolko cu ti poslat, ako uspijes prodat za cijenu koju si i ovdje trazio. Ako ti se bude dalo samo da ispises opise za sajtove da budu ok kad ih budes prodavao

Na Flipi se uvek proda ono sto iole vredi, a ovi sajtovi svakako vrede. Kad sam ja moj sajt na nemackom zalivadio za 275$ i ovo ce glat da ode.

i ja mislim da će se lako prodati bar za ovu cijenu koja je tražena, ali mislim da će otić za bar 2 do 3 puta skuplje.

Dijelim mišljenje. 'Ajde Mrgoode, obavijesti nas kako je prošlo na Flippi. :slight_smile:

Zahvaljujem se anja1 na donaciji. Jedan sajt je postavljen kao glavni a ostali su dodani u opis. Aukcija je live na ovom linku: https://flippa.com/8215236-dinosaur-games-org . Ako imate neki savjet pisite.