Prodajem web stranicu na hrvatskom jeziku - 3500 posjeta mjesečno

Prodajem web stranicu na hrvatskom jeziku, staru godinu dana.

Na stranici ima 70 postova, od toga nekih 45 unikatnih, uključujući i kolumnu dopisnika iz inozemstva. Ostali postovi su prenešeni s drugih portala (tekst nije kopiran doslovno i označeno je otkud je tekst).

Stranica ima nekih 3,500 posjeta mjesečno, od toga je skoro sve organic search, ili s Facebook stranice povezane sa stranicom, koja ima oko 700 članova.

Ima adsense, ali zarada je zanemariva, 1-2 eura mjesečno. Problem je što se nemam vremena baviti tom stranicom, pa stoga šteka i monetizacija.

Tema je plaćena, ima vlastiti logo… Domena je plaćena još godinu dana. I tako, pitajte što vas zanima. :smile:

Link šaljem u PM.

Koja je tema stranice i okvirna cijena da se može od nekuda početi?

Koja je nisa stranice?

Inace ne bi bilo lose da si sve to napisao da te ne cimaju sa istim pitanjima, ono cena i nisa su osnove, razumem kad neko nece link ali ovo dvoje bi bar trebalo biti tu.

Prilično je definirana niša, pa sam zato radije stavila da se jave u inbox, al eto, nije neka tajna pa da se vidi.

Evo link: www.posao-inozemstvo.com

S obzirom da imam više zainteresiranih, neću govoriti svoju cijenu (jer zapravo i nemam definiranu cijenu), već ću stranicu prodati najboljem ponuđaču, ma koliki taj iznos bio. Svoje stranice nikad do sad nisam prodavala, pa mi je zato bilo teško i reći konkretnu cijenu, ali s obzirom da nemam vremena za baviti se ovom stranicom, prodajem je zapravo bilo kojem ozbiljnom ponuđaču.

Iskreno, nemam pojma ni kako se kreću cijene u Hrvatskoj, s obzirom da se većinom bavim stranicama na engleskom :frowning:

Nadam se da se smije staviti link!


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey