Programerska ponuda za posao

Dakle, ja i moj prijatelj smo došli na ideju da od jedne njegove stare web stranice stvorimo jednu novu koja će biti profitabilna.
O čemu se radi… On je prije koju godinu kupio domenu i web prostor i tu sad ima ovu stranicu:

http://kuponer.net/

E sada, mi bismo tu stranicu preoblikovali da izgleda nešto kao njuškalo tj. da bude kao oglasnik. Ideju imamo i ne želimo je ovdje javno dijeliti, ono što nam nedostaje je programer za početak (kasnije možda zatreba dizajner).

Ideja koju imamo je unikatna što je u današnjem svijetu najbitnije i vjerujemo da će biti profitabilna i tu ideju smo spremni podijeliti sa onim kojim budemo ušli u posao.

Nama kao što sam gore naveo treba programer koji bi gornje navedeni sajt kuponer prebacio da izgleda kao oglasnik.

Ako vam trebaju neki podaci slobodno recite, a ako ste voljni pomoći možete u inbox poslati svoj skype/e-mail kontakt za dogovor.

P.S Što se tiče plaćanja to se sve da dogovorit tako da se slobodno javite u inbox da se dogovorim, ljudi smo nismo životinje

Pozdrav,

Programer sam sa preko 2 godine iskustva. Kad bi radio ovo, tj. kad bi doslo do dogovora radio bi u tim-u sa dvojicom kolega, jer sve projekte koje radimo mimo posla ( privatno ) radimo u tim-u da bi se sto prije zavrsili.

Zanima me koja je Vasa ideja. Koliki je vas budzet?

Hvala

Lijep pozdrav, evo poslao sam Vam u privatnoj poruci više detalja. :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey