Promena imena fb stranice?

Da li je sada moguce promeniti ime fb stranice??
Znam da je pre moglo da li je ikako moguce to odraditi danas i na koji nacin?

Pa ako ti stranica nema više od 200 fanova možeš ukoliko nisi mijenjao, ali ako ima više od 200 fanova mislim da možeš jednom i to je to ako nisi prije…

Nisam siguran…

Hvala na odgovoru. Sve sto kazes je istina ali sam citao da je moguce ako promenimo ip pomocu nekog proxija iz amerike da onda kao imas mogucnost da promenis naziv ili poslajes zahtev.
Iskreno ne bih bas da se zezam, zato sto ne znam da li je to tacno pa me zanima da li je neko imo iskustva sa menjanjem NAZIVA - FB stranice koja ima preko 200 lajkova.

Evo slike lepo si rekao.

Do 200 moze a ja trazim nacin kako preko 200 http://i.imgur.com/g1BkBE7.png

Preko druge IP adrese ??

Hmm, nisam nikad pokušavao, ali svejedno mislim da je to facebook jako dobro zaštitio, da nema to veze do IP sdrese zbog toga što je fb pravilom onemogućio promjenu imena…

Ima i ova fora da li si cuo nesto o tome?

Korak 2 – Spajanje dve stranice
Idite na novonastalu stranicu, na Edit info, pa na Resources. Videćete opciju Merge pages (u testiranom slučaju se pojavila tek posle 2-3 dana!), kliknite na nju i pojaviće vam se upozorenje da će sve fotografije, objave na zidu, komentari i slično biti izgubljeni (to je ono zbog čega sam vam rekla da dobro razmislite šta gubite, a šta dobijate ovime).

Moj izbor je bio spajanje dve stranice, obzirom da mi je ipak lakše da sve fotografije ponovo dodam, nego da se i dalje borim “na dva fronta”, odnosno, da upravljam i profilom i fan stranicom. Od profila sa oko 3,800 prijatelja i stranice sa približno 2,300 fanova dobila sam jednu, novu stranicu sa 4,900 fanova

Ovde sam citao http://www.alltechbuzz.net/trick-change-facebook-fan-page-name-200-likes/

Ah, taj fejsbuk :slight_smile:
Fejsbuk nema istu politiku prema svima, pa se moglo’ koristeci druge IP adrese mijenjati, ali ne moze vise ;$
Jedini nacin koji ja poznajem i da trenutno radi jeste da stavis kategoriju stranice da je neki kafic i 20ak ljudi u infu stranice treba zatraziti promjenu imena stranice, ima tut negdje na netu ako ga nadjem posaljem ti :smiley:

Dragi moji,

isprobao sam sve tehnike mijenjanja imena fejs stranice. Prije par mjeseci si mogao promijeniti ime, sad više nedaju, moraš imati dobru dokumentaciju koju moraš priložiti uz zahtjev.

Kao što Zdenga kaže nemaju istu politiku prema svima. Uvijek je nešto drugo.
Jedanput mi je uspjelo promjeniti jednu stranicu od 1K lajkova na poptupno drugo ime.
Drugi put nisu dali, samo su dali skraćivanje naziva. Kao nešto oduzmeš iz naziva ili dodaš.

Mergati dvije stranice mi nikad nije uspjelo, mada sam više puta pokušao.

  1. Odi na svoj page
  2. Klikni gore “Build audinece”
  3. Klikni “Use Adverts Menager”
  4. Klikni Email Support
  5. Izaberi “Managing your Pages”
  6. Izaberi “Changing my Page’s name”
  7. Izaberi koji Page zelis promijenit
  8. Izaberi koja je tematika Page-a
  9. Unesi tražene podatke
  10. ???
  11. profit

Uglavom tako je bilo prij, copy pastam, sad su opet mozda nesti promijenili ali tamo se negdje nalazi.

Moguća je i danas promjena imena fb stranice ali samo za određene lokacije. Na određenim lokacijama kada kliknete na Suggest Edits imate i dodatnu opciju, a to je da predložite izmjenu imena fb stranice i takvih prijedloga vam treba više pa ako imate tu mogućnost zamolite vaše prijatelje da predlažu izmjenu.
Postoji i druga mogućnost a to je slanje zahtjeva sa vašom dokumentacijom gdje spada i skenirana osobna iskaznica ili pasoš gdje nakon najviše 2 tjedna dobijete email odgovor da je ime vaše fb stranice izmijenjeno.
Merganje stranica sam uspio izvršiti do 5 puta za svaku stranicu ako prije nije mergana više od 4 x.