Promjena dizajna: Nova thema, sta uraditi?

Imam jedan upit, kolega i ja smo planirali u narednom periodu kupiti novu ‘themu’. Ono sto nismo sigurni je kako najsigurnije uraditi izmjenu, a da ne pogubimo sav materijal koji smo u proteklom vremenu ubacili na web sajt, prije svega mislim na linkove, sadrzaj web stranice itd. Jel dovoljno samo kreirati iste kategorije i stranice-pages (ili ce se one same prenijeti) prilikom promjene theme. Nesigurni smo kako to izvesti :slight_smile: svi prijedlozi dobrodosli.

Nista ne diras samo angazujes nekog da ti odradi temu sve ti ostaje kako jeste. Samo se dizajn novi odradi za taj sajt i uklope se sve te kategorije i clanci.

Ako i odlučiš raditi bilo kakave promjene na svoju ruku, savjetujem ti da napraviš backup kako bi mogao vratiti sve na staro ako ne uspiješ.

Hvala, apsolutno da cu uraditi backup, interesuje me jos nesto, nisam siguran ni sa updateom teme (orginalna) kupljena, na themeforest, pokusao sam ali css i dosta stvari nije uspjelo (po dokumentaciji) pa koja je cijena da neko uradit apdejt teme i da ukoliko kupim novu da je digne, da radi na novom dizajnu, kad vec nema ko “onako” da pomogne :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey