Promjena djelatnosti u d.o.o

Zna li tko kakvi su uvijeti kod promjene djelatnosti za d.o.o.
tj koliko para i koliko djelatnosti mogu navest, sjecam se da je za obrt moglo svasta koliko se sjecam. Kako je sa firmama zna li tko?

Nisam skužio jel već imaš registriranu firmu ili imaš obrt pa hoćeš firmu
Ovo je za registraciju firme

http://www.imamnovac.com/18.aspx

[quote=""] Drugi korak je da si izaberete djelatnosti kojima ćete se baviti. Poslužite se ovim linkom: nacionalna klasifikacija djelatnosti (nova NKD 2007). Ukoliko se želite baviti nečime čega nema na popisu, npr. izradom web stranica?! to možete unijeti tzv. zvjezdicom " * " i onda opisno napišete što bi to bilo. Konzultirajte se s javnim bilježnikom oko toga. Možete upisati koliko god djelatnosti želite cijena je ista.

Kad ste odredili te dvije stvari, sakupili 20 tisuća kuna (ili barem 10 tis kn + platili procjenitelja da vaš stari stol i računalo procjeni na još 10 tisuća kuna) i dogovorili se tko je direktor (netko mora biti direktor) možete krenuti dalje.
[/quote]

Imam firmu, ali je djelatnost sa kojom je registrirana kriva. Zelim drugu, tj druge, pa me zanima cijena potreba za promjenu iste. Tako da ovaj link nije od pomoci, ne trebaju mi podaci za registraciju, nego CIJENA za PROMJENU DJELATNOSTI, ne derem se, nego da ako netko cita da skuzi sto mi treba :slight_smile:

Našao neke cifre na susjednom forumu. Informacija je neprovjerena, ali daje neku ideju. Najpametnije mi se čini otići lokalnom bilježniku sa temeljnim aktima pa pitati za konkretne daljnje korake. Broj djelatnosti nije ograničen, osim što su neke posebno definirane zakonima pa za njih ide nešto drugačija procedura (dozvole). U principu predložio bi dodavanje svih mogućih blisko povezanih djelatnosti. Njihova količina neće povećati troškove, a sa druge strane svaka dopuna košta.

Uff do 4000, pa to je pljacka :slight_smile: jedini razlog zasto bi mjenjao je jer me onda ovi razni direktoriji poslovni stavljaju u kategoriju u kojoj nisam a web izrada nije postojala kada sam firmu osnivao jer je web tek nastajao, uff tesko da cu se odlucit za to.

To ti je hr birokracija. Kužim, stara firma, tko je onda razmišljao o detaljima. Danas zato ima firmi koje se službeno bave od pekarstva do nekretnina :smiley: