Promjena godine učlanjenja na wmforumu

Član sam na više foruma i ovaj mi je jedan od najboljih foruma , i najviše ga posjećujem, ova skripta mi se najviše takođe sviđa a taj prije forum ne znam kakav je bio jer nisam bio clan jbg :blush:

Pogledat cu s programerom jel se mogu vratiti stari datumi registracije. Javim do kraja tjedna.

Bilo bi dobro sprogramirati nešto status člana… premium, siguran… nešto tipa tog…

2 Likeova

Ja san član od 203 ili možda 02. neznam točno. Slažem se da skripta ne valja ništa. I smeta mi šta nema signature.

1 Like

Jel se može na kraju vratiti stari datum registracije? :slight_smile:

+1 @steelmaiden @apazinjan

Ili nekakvu reputaciju. Ili neku vrstu iTradera.

1 Like

Problem je u tome sto je ova skripta jos uvijek u konstantnom razvoju i velike promjene u kodu su moguce (i ocekivane), pa ima jako malo plugin-ova jer je tesko odrzavati funckionalnost kroz vrijeme. Ne pomaze niti to sto je Discourse pisan u ruby-ju za kojeg ima puno manje programera nego za php, a samim time se i poslovi vise naplacuju.

Sad je na steel-u da odluci da li nam takvo nesto zbilja treba i da li se njemu isplati ulagati u to.

Mislim da nema potrebe za time, to su gluposti :slight_smile: Onaj tko hoce s nekim nesto raditi … vrlo lako vidi kolko ima postova, topic-a, s kime i kako komunicira - odnosno dali je pouzdan.

To su gluposti? :smiley:

Mislim, nije nužno da to foroum ima, to se slažem, ali nije li malo pretjerano reć da je to glupost? Zašto bi bila glupost kada može olakšat da nemoramo za svakog ko se javi istraživat njegovu povijest? Svi forumi na kojima se bilo čime trguje osiguravaju svoje članove na razne načine, a ovdje se na tome ne radi pa sam samo predložio.

Iskreno, mislio sam da postoji već neka napravljena slična nadogradnja za ovu skriptu pa da se postavi, ali s obzirom da ne posotji, onda ćemo pričekat da je drugi naprave. Čisto sumnjam da će steel to vidjet kao investiciju koja je nužna forumu.

Ovaj forum prvenstveno nije za trgovanje, to je osobna stvar svakog clana s kime ce trgovati i kako.
A naravno da nije pretjerano reci da je glupost. Sto razlikuje lika reganog 2008 godine koji vara a nisu ga uhvatili … i lika 2015 koji je novi nema puno postova a posten je? Nece uvodjenje godine reganja ili neceg drugog nikoga zastititi. Za zastitu kod biznisa postoje ugovori, avansi, preporuke i drugo.

Daj molim te pročitaj još jednom moj prijedlog (post #10). Uopče nema veze s godinom registracije, te je vrlo korisno.

Slazem se. To barem nije problem. 1 novo polje u bazi :slight_smile:

2 Likeova

Prije je bilo puno više opcija oko profila, broj postova, reputacije, potpis, status člana. Valjalo bi ubaciti nešto od toga ako je moguće, ovako nema razlike između novih članova i starih. Netko promjeni nick i više ne znaš tko je tko, barem bi po broju postova vidio da je stari član. Ako ništa prije smo po linkovima u potpisu znali tko je tko, ipak je ovo forum za webmasjtore, linkovi bi trebali biti dozvoljeni.

Bilo bi dobro da @steelmaiden ubaci nešto od toga, ako se radi samo o pluginima.

5 Likeova

Ma druže Bugi, ovaj forum služi samo za zaradu i nije tu zbog drugih stvari. Pogledaj samo desno puste reklame

He he, (druže) Davore, nemoj pretjerivat,. :smiley: nismo toliko stari.
Mislio si reći od 2003 :blush:

Ja ne znam sto vam znaci to kad niste doprinjeli nista za sve te godine haha :slight_smile: salim se

Ja mislim da sam ja clan od 2011 … no nisam 100% siguran. Ali to ne znaci nista … trebalo bi svakako uvesti nesto tipa reputacije … ili neki novi BADGE … u sklopu ovog postojeceg … da se moze vidjeti da je netko TRUSTED.

Uvijek svježe šale. :blush:

Ja mislim da sam član od kada su još bogovi hodali po zemlji. :smiley:

AL nikako da nagovorim guzdu da mi vrati godinu rege u davnu …uuff… pff godinu početaka ovog foruma. :stuck_out_tongue: Kad nabavim DeLorean DMC-12 svima ću vratiti godinu.

Primam narudžbe na pp, 10 kn po otvaranju accounta u željenoj godini :stuck_out_tongue: :smile: