Prošlo sedam dana a nisam dobio odgovro

Evo danas već 9.dan od kad sam poslao prijavu i nikakv odgvor ne dobijam.Ne razumijem u čemu je problem.Jeli može netko od iskusnijih kako pomoć? :slight_smile:
Račun nije aktivan
AdSense račun ne postoji za ovu prijavu, s obzirom da se Vaš zahtjev trenutačno proučava. Unutar tjedan dana od dana podnošenja Vašeg zahtjeva ćemo proučiti Vaš zahtjev i javit ćemo Vam se putem e-pošte. Onoga trenutka kada Vaša pristupnica za AdSense bude odobrena, biti ćete u mogućnosti prijaviti se na Vaš račun i otpočeti.
A 7 dana već prošlo :frowning:

U zadnje vrijeme zna se cekati i po 3 mjeseca, ako nisi isao preko blogspot stranice

Mogu potvrdit.
Prošlo je preko dva mjeseca, nikakva aktivnost. Ako prosurfaš njihovim takozvanim supportom, kažu da ako odobravanje traje tako dugo, da se napravi novi thread - koji to jasno opisuje - pa će netko od ‘Top Contributora’ stvar pogurati. Također nije pomoglo.

Blogspot - sve skupa prošlo unutar par sati.

ali ja imam web stranicu,ne blog…moze li preko toga onda ic i stranica?

pa otvori blog na blogspotu, napiši 3 posta i onda daj novi zahtjev (ovaj stari zaboravi) za adsense - i uskoro bi ti trebali odgovorit.

kada ti odobre, reklame lako staviš i na svoje stranice.

znači kažeš ovako…otovorim neki bezveze blog na blogspotu,udarim par glupih postove i onda imam pravo da podnesem zahatjev za google adsense za moju web stranicu preko toga blogspota?u tome je caka?
hvala na pomoci :wink:

[quote=“Orion23”]znači kažeš ovako…otovorim neki bezveze blog na blogspotu,udarim par glupih postove i onda imam pravo da podnesem zahatjev za google adsense za moju web stranicu preko toga blogspota?u tome je caka?
hvala na pomoci ;)[/quote]

da tako nekako. podnesi zahtjev na blogspotu, negdje treba biti link - evo ispod posta ima: Uredi postove – Primjedbe – Postavke – Dizajn – Zarađujte – Statistika.
klikni zarađujte!
kada ti jednom aktiviraju adsense, onda isti kod možeš koristiti gdje hoćeš (naravno da se slaže sa njihovim pravilima).
sretno!

[quote=“Homer”]da tako nekako. podnesi zahtjev na blogspotu, negdje treba biti link - evo ispod posta ima: Uredi postove – Primjedbe – Postavke – Dizajn – Zarađujte – Statistika.
klikni zarađujte!
kada ti jednom aktiviraju adsense, onda isti kod možeš koristiti gdje hoćeš (naravno da se slaže sa njihovim pravilima).
sretno![/quote]

znači nije protiv pravila googla da onda te reklame koristim na web stranici, a ne na blogu ?

tnx !

ne, jednom kad napravis account mozes oglase stavljati gdje god zelis, sve dok je site sukladan pravilima google adsensa

tnx. onda trebam prvo odabrati blog pa kasnije prebacim na stranicu…

koji blog da odaberem , ima ih više ?

tnx !

[quote=“chief_wolfinjo”]tnx. onda trebam prvo odabrati blog pa kasnije prebacim na stranicu…

koji blog da odaberem , ima ih više ?

tnx ![/quote]

pa onaj koji je u vlasništvu googla - blogspot.com

ok. tnx :wink:

hmmm…moja je stranica u vezi muzike i fanova i na engelskom je jeziku…kad bi izravno prijavio tu stranicu na google adsense oni bi mi dali adekvatne reklame vezane za sadrzaj stranice…sad ne razumijem,ako uradim neki bezvezni blog koji nema veze sa muzikom kako cu ja dobit onda reklame vezane za muziku? :slight_smile:

google adsense kod koji postavljaš na bilo koje stranice u sebi ne sadrži o čemu se ta stranica radi.
nego google adsense robot učita tvoju stranicu i onda na temelju toga odredi koji će se oglasi prikazivat.
znači na sve stranice ide isti kod.
al sve ćeš sam shvatit kada ti odobre račun.

kako je lijepo kad ima ljudi koju zele pomoci :slight_smile:
za sad mi preporucas,da uradim neki bezvezni blog preko blogspota,udarim par nebitnih postova i prijavim se preko bloggera na google adsense…kad to uradim javim ti se ako ne skontam kako dalje :slight_smile:
hvala :)))

tek sada vidim - sve to napravi prego blogger.com - blogspot je sada postao blogger (ili je to tako uvijek bilo, mah…) i preusmjerava na njega.
molim i sretno!

Flixya, registriraj se tamo i onda se prijavi, prihvatit ce te za par sati


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja