Prosperio.net

Zanima me kako funkcionira mreza prosperio.net. Da li je ova affiliate mreza popularna i da li ima veliki broj sponzora i webmastera.

Najvaznija stvar koja me zanima je to kako se novac isplacuje. Naime, kad je u pitanju affiliate mreza iz Amerike, onda ti oni posalju cek, a ti to mozes unovciti u banci. Porez prijavis ako zelis, a mnogi ne prijave i ne misle o tome jer ih porezna ne hvata za vrat zbog zarade od 100-200 dolara mjesecno.

Medjutim, Prosperio je hrvatska mreza pa me zanima da li postoji mogucnost da oni placaju webmasterima na privatni racun ili to mora biti iskljucivo na ziro racun, tj. racun firme ili obrta?

Info…

Ali tamo ne pise financijski dio prosperia. Mene prvenstveno zanima kako se vrsi isplata webmasterima, na obicni racun, na ziro racun, cek, ePassporte, bonovi od Konzuma :slight_smile:

Kako i kada se vrši isplata?
Čim prijeđete zadani prag za isplatu od 100 kn, isplatit ćemo vam sve učinjene transakcije za proteklo obračunsko razdoblje koje je oglašivač platio.
Isplata se može vršiti:
na žiro-račun hrvatske tvrtke, ako ste tvrtka. Za svaku isplatu trebat ćete nam izdati pravovaljani račun (uvećan za PDV ako ste u sustavu PDV-a).
na žiro-račun strane tvrtke, ako ste tvrtka iz inozemstva. Novac ćemo vam doznačiti putem bankovnog (SWIFT) transfera i umanjiti vaš iznos za troškove tog transfera. Plaćanje u inozemstvo u ovom trenutku odobreno je samo pravnim osobama.
na osobni žiro-račun, kao honorar. Imajte na umu da od iznosa koji vam isplaćujemo na vaš osobni žiro-račun odbijamo porez i doprinos koje propisuje država, a koje je dužan platiti Prosperio. Ako još nemate žiro-račun u nekoj od hrvatskih banaka, troškove njegovog otvaranja snosite sami.
putem studentskog servisa, ako ste student/đak. U tom će slučaju iznos koji će vam studentski servis isplatiti na tekući račun biti umanjen za proviziju koju zadržava studentski servis (npr. zagrebački SC zadržava 17,82%).
Plaćanje izravno na vaš tekući račun ili osobno (“na ruke”) nije podržano zato jer to nije u skladu sa zakonom.

ili ovdje:
http://www.prosperio.net/Default.aspx?EID=55#ANCID74


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja