Prosto pitanje za Adsense - Pomoć oko Adsense

Pozdrav svima, zanima me da li radim ispravno ili gresim. Naime, da li ja sa jednom reklamom mogu ispuniti ceo sajt ? Mislim ovo sto sam slikao, vidite da na slici imam napravljenu samo jednu reklamu koju sam ubacio na ceo sajt i svugde mi je lepo legla, stoji kako treba, prikazuje se. Posto sam nov u svemu ovome, zanima me da li radim ispravno ? Da li trebam za svaki odeljak napraviti novu reklamu ili mogu od ove jedne sa slike kopirati u svim odeljcima ? Da li postiji neka caka sa tom reklamom koja daje najbolje rezultate posto ima vise vrsta da se bira tokom pravljenja ?

Takodje me zanima, ovaj adsense nalog imam od pre par godina, samo sam dodao sajt na njemu ali nisam imao nista da cekam, da ga prihvate i to ? Reklama mi se normalno prikazuje na sajt, to znaci da je sajt povezan sa starim nalogom ? Hvala. :slight_smile:

Sta izabrati od ove 3 ponudjene opcije ? Hvala na pomoci

dovoljna je jedna reklama (citaj: code) da ti se automatski generira na ostalim stranicama. Sta se tice sajta nemas problema, mozes stavljati sajtove koji nisu bili povezani sa adsensom nikada ali pazi da ne dobis bann zbog contenta (copypaste) ili pozicije reklama, nemoj stavljat pop up i sl.

Možeš koristiti samo jednu oglasnu jedinicu na više mjesta nije problem, ali bi bolje bilo svaku OJ-u posebno praviti i u nazivu staviti njenu poziciju tako da imaš uvid poslije u svaku pojedinačno, tako ćeš moći saznati na kojoj poziciji se reklama najviše klika, na kojoj nemaš vajde itd.

1 Like

Nece ban zbog toga nikad dobiti, samo ce imati smijesan CPC…

Cim dodjem kuci saljem screenshot @limenka2018 itekako mozes dobit od contenta (copy.)

E ne znam tim ti si onda posebna vrsta, godinama sam ima news gdje je sve od a do ž bilo copy paste, sa navedenim izvorom.

Cak ni opemena nikad nije bila.

P.S svaki news portal radi na copy paste, od velikih do najmanjih.

@limenka2018 vid’ vraga :open_mouth:

Da ne otvaram novu temu, da li je dozvoljeno raditi page break na sajtu gdje su adsense reklame.