Prva stranica

Evo skupih i ja hrabrosti stavit svoj prvi site na procjenu. :stuck_out_tongue:
Svaki komentar a i posebno svaka kritika su dobro došle.

gsnk-mladost

ko da sebe vidim prije jedno deset godina. manje je više. ukloni sve pozadine i fokusiraj se na sadržaj. tada će te posjetitelji više voljeti.

Meni se baš sviđa. Svaka čast :slight_smile:

lijep sajt, samo sto ovaj font i slika slabe kvalitete u headeru malo vuku na 98. godinu :stuck_out_tongue:

Prije svega hvala na pohvalama i kritikama, Ace tu sam sliku stavio u header jer je to jedina dobra slika koju sam dobio od kluba i to nebih dobio da nisam tražio pošto oni ni sami ne znaju što bi htjeli, a kako vam se čini onaj dio sa igračima? Ondje jedino ima slika pod mlađim pionirima jer te podatke unose dečki iz kluba.

Izgleda fino, svaka cast za tvoj prvi rad, samo nastavi tako!

Simpaticno :wink:

Makni ovaj bg, definitivno, eventualno u pozadinu stavit nekakvu nog. loptu kako izvicruje iza containera.
Drop i inner shadow u svakom obliku izbaciti.
Font na linkovima u meniu promjeniti na neki vise web-friendly.

Sve u svemu zza prvi site nelose, no kako je kolega napomenuo - izgleda pomalo obsolete.

Keep up the good work :wink:

E da, kada u Operi scrollam dolje a zatim ponovno gore, meni nestane. Pojavi se tek kad odem u drugi tab pa se vratim na sajt.

Probaj skinut Operu pa provjeri jel to kod mene lokalno il je fkt bug, pa ako je probaj rijesit. Dobro ce ti doc da naucis pisat hackove za razne browsere :wink:

Meni se svidja sajt, djeluje primamljiv na prvi pogled, kretanje kroz cjeli sajt nije zahtjevno.Sve je na svom mjestu mada opet pozadina, to je sve sto se tice ukusa, nekome ne odgovara, nekome da, ali ako ima dobar sadrzaj nece niko toliko obracati paznju na to ( osim ako nije pink :slight_smile: )

Puno dobrih savjeta. :slight_smile:
Evo skinuo sam si Operu i probao no sve i jedan php file koji sam includao na određenoj stranici ima problem kao i meni što je [B]bitstring rekao[B]. Čak mi niti jedan link koji je pomoću include ubaćen na stranicu ne radi, ponaša se kao slika, a u ostalim preglednicima sve radi kako spada. :frowning:

Evo poslušao sam neke savjete i promjenio neke sitnice, na meniu ću poradit sutra.
Samo ne znam razlog zbog kojeg mi ove includane fileve prikazuje u Operi kao slike.?..

zasto radis tolike UL-ove?

cijeli meni ti treba biti jedan

    .

    probaj meni napravit u menu.php fajlu pa ga include iz php-a
    odvikni se od navike pisanja javascripta unutar koda, pisi ga u odvojeni file pa pozivaj iz koda.
    izbjegavaj koristit slike kao menu iteme, lijepi rolloveri se daju napravit i u CSSu :wink:

I napravio sam menu kao odvojeni php file i includao ga, mislim da znam zašto se u operi ponaša kao da je slika a ne linkovi. Opera ga čita kao da je iznad njega neki drugi div u biti iznad jednog djela,ali ne znam koji to div.

Mislim da ću ipak na kraju i napravit gumbiće u CSS-u bez slika. Isto tako mogu biti prozirni, a i puno brže će se učitat nego ove slike. :slight_smile:

Lijep je sajt

Opera 11.01 meni ti ne funkcionira. Možda profunkcionira kad ovo ispraviš:
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.gsnk-mladost.hr%2F&charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&group=0

Po kodu stranice pretpostavljam da si to radio u dreamweaveru, a to smeće od programa ti je unutra utrpalo i sav onaj bespotrebni javascript kod. Taj dio se da lijepo uraditi i sa CSS-om, onda bi stranica dobila i na brzini učitavanja koje je kod mene trenutno jako sporo. Micanjem tog silnog javascript koda smanjio bi i veličinu sam stranice koja bi također pridonijela bržem učitavanju. Također ne treba ti deset css datoteka, sve premjesti u jednu,a u toj jednoj onda napravi lijepo strukturno posložiš kod za svaku sekciju koja ti je potrebna na stranici.

Izgled nije loš, ali izvedba je. Prebaci se s Dreamweaver na neki drugi editor. Ako radiš s php-om onda srdačno preporučam Aptanu ili Eclipse for PHP.

Pozdrav.

Definitivno promjeni font a za ostalo nemam zamjerki. Solidno izgleda . Bravo

Poslušao sam sve savjete i bacam se na posao, čim uhvatim dovoljno vremena sve ću ispravit.
CreatifCode u pravu si glede editora koji sam koristio. :slight_smile:
Da radim sa PHP-om jer gotovo cijeli sadržaj stranice se iščitava iz sql-a pa ću već danas pogledat ove editore koje si mi preporučio. Neke greške sam već ispravio, pa i one za meni, ali i dalje se jednako ponaša sa Operom pa ću pogledat po CSS-u jer mislim da je problem tamo.

Creatif hvala ti na savjetima.

No problemo.

Popravljeno prikazivanje menia u Operi, ipak je problem bio unutar CSS-a… Izbacio sam dosta png datoteka i zamjenio ih jpg, pa je i učitavanje malo brže. I zamjenjen font u headeru, još ću poradit na meniu tako da bude cijeli napravljen pomoću CSS-a ali to kada završim programiranje prikaza rezultata.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja