Prvo besplatno (profesionalno) iskustvo?

Prvo želim sve pozdraviti i pohvaliti vas sve jer ste uspjeli zadržati određenu dinamiku na ovom forumu.

Novi sam, a u stvari sam vrlo stari član, i ovo mi je prvi post pod ovim računom. Stari račun mi je obrisan u nekoj fazi transformacije foruma, a inače, bio sam jednom davno poznat kao seomag pobjednik natjecanja :slight_smile:

Tu i tamo sam znao svratiti na forum i pročitati najnovije postove, bez potrebe pisanja. Nisam imao ni vremena, imao sam posao kojeg sam volio raditi.

I dođe tako opet vrijeme “…kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!” - a ja ostade bez posla.

Predavao sam u srednjoj školi računalne mreže i web dizajn (html, css, js, php + mysql). S učenicima sam prakticirao pisanje u kodu bez nekih web dizajn editora/CMS platformi jer sam smatrao kako moraju znati temelje svake stranice, bez ovisnosti o nekim alatima za ‘slaganje’ gotovih stranica. Naravno, imali smo nekoliko sati i prezentacije CMS stranica čije su osnove savladavali u tih nekoliko sati vježbe.

Govorio sam im kako je web dizajn široko područje gdje se moraju jednog dana odlučiti za specijalizaciju po afinitetima ili prilici na tržištu rada.

Sada sam u prilici to sam provjeriti kako ide. Možda otvorim i neki obrt, ali prvo bih htio vidjeti kako mi to ide. Mislim kako nije problem slagati stranicu u WPu, održavati web server, korigirati kod, dodavati sadržaj, … puno je mogućnosti.

Zato, ako netko treba pomoć u nekom projektu/web stranici, neka mi se javi na PM, odradio bih to besplatno za prvi put. Možda se nađem, ako ništa, imat ću o čemu pričati učenicima ako se jednom vratim u školu :slight_smile:

ps. trenutno obavljam jedan posao izvan struke po danu, zbog čega ću poruke moći čitati samo u večernjim satima.

8 Likes

Javi se na email [email protected] posto na forumu nije dozvoljeno da stavimo link od sajta na kome radim i koji bih da pogledas ako ti nije tesko da mi kazes sta bi menjao tu cisto informativno ne bih da te cimam da sad tu nesto radis…pozz