Rad u Kanadi

Koliko sam upućen, viza za Hrvate koji žele na par mjeseci (mislim 3) otputovati u Kanadu je besplatna!?

Ako je to istina ja sam planirao otputovati na 2 mjeseca preko ljeta u Kanadu, naravno kada bih našao neki posao kao ilegalni konobar ili skladištar. Na to putovanje bi otišao samo da utvrdim engleski jezik, znači nije mi potrebna neka velika plaća nego onoliko koliko mi je potrebno da preživim mjesec.
Stari mi u Kanadi ima nekog poznanika koji je s njim radio na nekom projektu, ali čisto sumnjam da će mi on uspjeti naći posao, pa ako imate nekog poznanika ili prijatelja koji traži neku jeftinu radnu snagu preporučite me :smiley:

Mislim da sa svojim znanjem engleskog uz ta 2 mjeseca mogu dobro utvrditi jezik! Što vi mislite o tome i jeli tako lako otići u Kanadu? :slight_smile:

A evo sad vidim da Kanada besplatno daje radnu vizu za Hrvate u trajanju 1 godine. Pa ako znate nekoga u Kanadi tko traži jeftinu radnu snagu preporučite me :slight_smile:

samo se pazi ovih iz oglasanika jel ima prevaranata koji kažu da im uplatiš par stotina kuna za kartu i slično pa ostaneš prevaren

Imam par prijatelja koji su bili u USA preko faxa par mjeseci, tako da ne vidim zasto bi bilo problem otici i u Kanadu.

Problem je ostati tamo i dobiti drzavljanstvo :slight_smile:

[quote=“Dario_H”]Imam par prijatelja koji su bili u USA preko faxa par mjeseci, tako da ne vidim zasto bi bilo problem otici i u Kanadu.

Problem je ostati tamo i dobiti drzavljanstvo :)[/quote]

Jesi li pročitao ono što sam ja napisao? Nisam ja rekao da je problem otići u Kanadu nego je problem naći posao!

Frend je gore otišao nasljepo i našao je jedino bauštelu nakon kojeg mjeseca potrage. Plaća za naše uvjete odlična, ali za njihove mu jedva šta ostane.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja