Radim razne honorarne poslove

Budući da mi se je nagomilalo slobodnog vremena, bolje da ga iskoristim kvalitetno i zaradim koju kunu, nego da ga gubim na gluposti.
Zato sam odlučio otvoriti ovu temu kako bih napisao stvari koje sam sposoban raditi.

Pisanje članaka na razne tematike. Najbolje mi leže članci vezani uz sport, ali pišem sve tematike. Internet i razne knjige su mjesta gdje se informiram o onome što pišem. Članci su naravno 100 posto unikatni i nisu prevođeni sa drugih jezika. Pišem na hrvatskom jeziku.

Uređujem kratke videe. Vjerujem da ima dosta ljudi koji žele reklamu svoje web stranice ili nekog proizvoda na Youtubeu. Neki nemaju vremena za izradu videa, a neki nemaju vještine. Upravo zato, ukoliko Vam je potrebno napraviti video, slobodno se javite na PM.

Reklamiram vašu web stranicu ili facebook stranicu.
Budući da posjedujem dosta facebook stranica, nudim reklamu vašeg proizvoda ili stranice na njima. Najbolje mi leži tematika vježbanja ili prehrane, ali imam mogućnost reklamiranja i druih stranica. Fanovi su iz cijeloga svijeta ili samo balkana.

Izrađujem blogove ili jednostavne web stranice.
Ukoliko želite blog koji reklamira vašu web stranicu na kojoj prodajete neki proizvod, izrađujem blog na kojemu ću pisati vezano uz vašu web stranicu unikatne tekstove, te tu i tamo pustii link ka vašoj web stranici.

Ovo su ukratko poslovi koji mi najbolje leže, ali naravno radim i duge poslove, te se za sve upite možete javiti putem privatne poruke. Dugogodišnji sam član foruma, ali možemo se dogovoriti da plaćate nakon što ja obavim posao. Zahvaljujem se svima, te se nadam suradnji sa velikim brojem ljudi.

Poštovani,

Krenuo sam osobno raditi web za svoj lokal, sa “znanjem” što mi je ostalo iz mladosti.
Kupio sam gotov template krenuo raditi, no međutim zapeo sam na tablicama i sl. te također nemam vremena.

Zanima me Vaše okvirna ponuda kako bi mi dovršili do kraja web u smislu da mi fali meni/cjenik do kraja, galerija i par sitnica možda ?

vidi web: www.primitivocroatia com/primatzg/

Pozdrav, Luka 091-73-23-888


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey