Rank na Google-u; "manufakturno kodiranje web stranica" :)

Da vam pokažem šta je dobar webmajstor i seo stručnjak! Kucnite u Google “kako zaraditi za račune i režije”. Treći sam na prvoj stranici. A kucnite “manufakturno kodiranje web stranica”. Prvi sam na prvoj stranici. Je ovo je samohvala iako sam u biti skroman čovik. Ako mrgud ima šta protiv baš me briga. Više mi nije interesantan.

1 Like

Vaistinu jesi, cestitam kralju… :slight_smile:

a ovo prvo “kako zaraditi za račune i režije”, niesam vidio na prvoj stranici, mozda mi buguje…

ja sam probao i treći sam. Pokazuje domenu http:// zarada 125mb .com ali imam redirekt s nje na sada aktivnu.

a ne znam…mozda rangira lokalno…

vara Google, kad ti pretrazujes ti pokazuje kako je sve super, samo da dalje koristis Google, a kad netko drugi pokazuje onda pak njemu pokazuje ono sto on zeli… Poceo nas je Google zajebavat…

2 Likeova

Imam isti “case” kao i Davor kada je trazim, na prvom sam pageu, kada bi npr. ti pretrazivao uopce se page nebi pojavljivao na guglu…

Da, to je to. Imate Googleov malware koji chrome ne prepoznaje.

Ovo je dobar rezultat, ali nije veliki uspeh. Te fraze koje si naveo se jednostavno netraže. Ono što si primenio na tim stranama trebaš primeniti na ključnim rečima koje se traže.

Ovde četvrti.

Ma daj Novii, što ti sad pričaš? :smile:
Stvar je u tome da naš Davor već niz godina dominira Googleom za termin manufakturno kodiranje. :+1:
O tome smo već govorili na ovom Forumu. :blush: :o:

2 Likeova

Davore, ispricvama se, pogresno sam koristio keywordse… sada upisem “zaradite za rezije i racune” izbaci prvi page, druga pozicija… Svako dobro Davore :slight_smile:

Dali radis seo i za druge ili koristis samo za osobno bogatstvo? Pokusaj rangirati i za keyword “manufakturni SEO” vjerujem da ces imat hrpu posla.

1 Like

hvala

neman potrebe time se baviti, a kad radim za klijenta jako sam pažljiv. Radim samo za stranice koje osobno napravin na tuđi dizajn jer nisan dizajner. Umirovljeni sam sistemac.

1 Like

Davore
To ja zato što si ti jedan od malobrojnih koji su postavili tu ključnu riječ/rečenicu tim redoslijedom.
To je isto kao da ja kažem upišite u Google “kako instalirati Windows XP preko USB” ili “Faktura ili račun u Excelu”. Također probaj ove pojmove upisati u DuckDuckGo i Bing tražilice. Pogledaj kako su rangirani?

Ova tvoja stranica (kod mene prilikom pretraživanja) za pojam “kako zaraditi za račune i režije” je četvrti link na prvoj stranici. Sama stranica ne sadrži uopće pojmove “račun” i “režije” a uz to prazna je i vrši redirect (Osim ako nije nekada na toj web adresi bilo tih pojmova pa je ostalo u nekoj Google bazi. Ako je tako onda će vrlo brzo nestati sa tražilice).
Na DuckDuckGo tražilici ne postoji na prve dvije stranice, na Bing tražilici ne postoji na prve dvije stranice? Dalje nisam gledao.

Ovaj tvoj primjer je samo dokaz da su googleovi programeri, ili zbrljali update algoritam pretraživanja ili je to ostalo u staroj bazi pretraživanjua ako je nekada bilo određenih pojmova koje si naveo.

Upravo na ovu temu napravio sam jedan test pa ću vidjeti rezultate kroz 10-15 dana.

Evo primjer zasto ljudi iseljavaju iz Hrvatske.
U mirovinu covjek otisao s manje od 50 g i s 10 g staza… Takvih umirovljenika ima bar 70%

1 Like

U tome i je fora. Volim duckduckgo ali google daje relevantnije rezultate pretrage i najkorišteniji je, A stranica je nekad bila na toj adresi pa sam napravio redirekt da ne gubim posjete.

Za vrime druga Tita se išlo u punu mirovinu sa 50 godina.

Sad kad ti je kljucna rijec u naslovu ove teme nazalost najvjerojatnije ces za nekoliko dana past na 2. poziciju, a forum ce bit na 1. :smiley: Ali ionako nitko ne pretrazuje taj pojam pa nije neka steta.

1 Like

To je već pakost. Nevolim takve smutljivce. Volim poštene i časne ljude. Nije teško pogoditi ko to radi i ko mi stalno preuzima brojač.
Nekad san ima google adsense račun pa mi je neko u jednom danu kliknija preko 1000 puta i banali su me. Šta misliti o takvim stvorovima?
reklame su bile na ursulatolj.com ali nije bilo previše valjanih klikova pa me nije briga za ban.

Google to radi.
Da bi održ’o korak s tim, na svojoj stranici koja za keywords ima sentencu iz naslova moraš dodavati nov i (nadasve) relevantan sadržaj.