Ratarstvo - net

Home

Koristim kišno proljeće pa si radim mini-cms za vođenje i pregled ratarskih poslova, bazirano na njvama sa ARKOD identifikacijom

Ovo je radna verzija, pa što bi rekli, da li vrijedi nastavljati u ovom smjeru…?

 • slobodno isprobajte

username: janko
zaporka: 123janko

Hvala

Jako zanimljivo, samo tako nastavi .

Sve što je u svezi poljoprivrede je dobro raditi.

eto, dovršen v1…

konačni dizajn (footer, kontakt i sl. điđemiđe - samo u slučaju da aplikacija bude lansirana kao standalone web stranica)

username: janko
lozinka: janko123

jel ovo sve ili je radna omega u beti ?

gotovo sve
(nije farmeron, ali bez brige, znam ja bolje od njih što nama sitnim seljacima treba)

Pa ono, solidno za početak :slight_smile:

…kud puklo da puklo…

Home

Bravo za trud i projekt. Mogao bi malo na dizajnu raditi.

hvala

inače preferiran neki minimalistički dizajn, valjda zato što sam totalni antitalenat u tom smislu,a kopiranje nekog templatea mi nije gušt…

Minimalistički dizajn nema veze sa antitalentom. I za njega treba znanje. U svakom slučaju je dobro što si unikatan. Ali i dalje stojim kod toga da bi ti dizajn trebao biti puno bolji ako planiraš s ovim nešto ( bio to minimalistički ili bilo koji drugi stil ).

par pitanja

 1. Slučajno sam u jednoj formi zaboravi values svojstva
  [HTML]oranica…[/HTML], no forma uredno pošalje npr. “oranica”. WTF, da li zbog predostrožnosti sve provjeriti i popraviti ili to može i ovako?

 2. stavio sam addthis social widget…sad mi nakon povratka na index stranicu, link izgleda ovako
  [HTML]http://www.agrometar.com/index.php#.UNW4Mfm_5EM[/HTML]Ne smeta funkcionalnosti, ali nije zgodno za vidjeti…Može li se to popraviti?

 3. Iz priloženog je jasno da sam tek puka amaterčina, hobista, no za dizajn sam baš total analfabeta. So, potražujem psd ili kakav drugi minimalistički unikatni predložak. S obzirom da se u contentu radi samo o suhoparnim formama i širokim tablicama, uvjet je fiksna širina istog 100% (relative).
  Zauzvrat mogu ponuditi samo sitni link u footeru (design by link).
  Zadržavam pravo da ne iskoristim ponuđeno. :smiley:

HOME

Hvala

samo da objavim da je točka 3. solved…tek toliko da se ne mučite :smiley:

Svaka čast na ideji, trudu i provedbi. Mislim da je ovo za sada sasvim dovoljno što se tiče designa.

Poljoprivredne površine su u bazi upisane u hektarskim (ha) jedinicama. Kako je u nas još uvijek uvriježeno računanje u kj (ral), ponudio sam jednostavni konverter jedinica. No imam sve više primjedbi da bi trebala postojati mogućnost da korisnik u svojim postavkama može odlučiti da mu se sve prikazuje u željenoj jedinici, što doista omogućuje lakši i brži pregled.

Jedna od mogućnosti mi je da u svakoj izlaznoj html tablici pored outputa sa ha površinama dodam još kolumnu sa kj jedinicama, no problem je što postoje gomile raznoraznih tablica i matematički povezanih funkcija i to mi je preveć posla. Dakle, šteta je već učinjena.

Druga ideja mi je da u mysql bazi dodam još jednu kolumnu sa kj jedinicama i da onda nekako, ovisno o korisnikovim postavkama, svaki postojeći upit prema kolumni_ha biva preusmjeren prema kolumni_kj.

Može li nekakva ideja i savjet kako to uraditi najbezbolnije (globalno) ili štogod već…?

Hvala


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact