Razčaranje s registracijom domene preko Hostingera

Nisam siguran jel sam izdvojen slučaj no od ovih bananerosa nisam vidio gore.
Naime naručim preko njih domenu i uplatim po naruđbi preko paypala prije dva dana.
Po uplati sutradan vidim pipe u tjeku je registracija, rekoh ajd nešt je zapelo. Pošaljem im poruku jel što zapelo jel sam zaboravljen il što?! lol :slight_smile:
Odgovor dobijam u roku nekih 24 sata /čitaj sutra( da je domena u fazi registracije i da je u pitanju trade mark ?! al se čeka odobrenje?!
lol fak, k. k.
Domena se sastoji iz dvije riječi koje doduše koriste neki za različitu namjenu no definitivno sama kombinacija niej zaštićena za recimo portal o toj temi i stilu.
Da skratim priču, vrlo razočaran …

Nego ovo će mi biti prvi put da preko paypal-a tražim povrat nazad novaca :slight_smile:

Kakav crni hostinger, zar je to još uvijek u funkciji :D?

da skratim priču totalno, odem na godaddy pronađem dotičnu domenu i extenziju koja je na akciji kod njih za .99 $ kupim postavljam nameservere i radim sajt u nekih 10 minuta lol lol rolf
ps. što bi reko tarzan aaaAA aaa AAA aaaa

1 Like

Da se još malo nadovežem na ovu priču.
Odgovor podrške dotičnog hostinga je toliko iritantno smiješan i tup da jednostavno pomisliš trade mark joj, bla, ondak malo kad dodješ do seboe od odgovora shvatiš da kad nadješ zadovoljavajući hosting drž’ se njega dok valja i kad su neke opcije malo skuplje od konkurencije.
Sve u svemu kod kupovine domene kod urednih hosting kompanija sve to traje 100tinama puta kraće od dotičnih. Odradiš sve u nekih par desetaka minuta :).
Druga vrlo bitna stvar koja je možda i puno gora od neregistracije domene (za koju ne vidim razlog zašto nije registrirana osim onog - boli me k. ) je odgovor na upit koji traje 24 duga sata!!! lol :slight_smile: .
Zanimljivo je da postoje likovi koji imaju kod njih hosting, pričaju mi o tome da čekaju na reakciju dan dva. Na upit pa što ne predju na drugi hosting nemaju odgovor. lol rolf :slight_smile:

Ja znam kada je hostinger tek počinjao sa radom, djelovalo je kao da ga vodi neki maloljetni amater. Ne samo support već i kvalitet hostinga koji je u to vrijeme često padao itd. Mislio sam da se do sada ugasio ali očigledno ima budala koje ga još uvijek koriste.

Ja sam prošle godine kupio na akciji domenu i pokušao nešto na njihovom free hostingu i odustao nakon sat vremena jer host nije moga pokrenuti cms :slight_smile: a da ne izbaci grešku.
Tako da sam držao domenu kod njih i pokušao sada kupiti novu,
no kao što sam napisao kod njih se “provjerava autentičnost naziva domene i trade mark :)” i ne mož kupit što ti o’ćeš!!!

Evo malo da podigne temu: Danas dobijem odgovor od ““podrške”” "Novac je dodan na vas korisnicki racun (balance) kada odlucite koju domenu zelite kupiti mozete platiti s tim novcem iducu domenu."
Tako da ovo ne znam kako bi nazvao, no malo ću potrošiti vremena da sročim adekvatan e mail odgovor.
Paypal je zakon, sad vidim, novac mi je vraćen na račun, da nije paypala ja bi kod njih balansirao lol :).