Razmjena / kompenzacija postova, shareova itd

Maloprije sam napisao da poklanjamo .ba domene, tu ima sve o nama. Kako imamo mrežu lokalnih radijskih stanicama imamo i news portal (čitaj: nužno zlo). Radi se o TNT Portalu koji raste iz dana u dan. U nastavku šaljem analitiku, zainteresovani smo za razmjenu postova i slično. Imamo i mrežu FB stranica od naših medijskih brendova sa cca 140k falovera iz Bosne i dijaspore.

Posebno nas zanima, pomoč oko uhodavanja našeg youtube kanala koji ima preko 10k autorskih video priloga a prošle godine je donjeo samo 180e. Sada smo se posvetili malo više digitali, čisto da stvorimo neki usputni profiit. Kupili smo odličan chrome dodatak tubebuddy i za 30 dana zaradili 250e. Ali da nam treba pomoć, treba nam. Ovo je naš yt kanal: https://www.youtube.com/kanal6hd

A evo i analitike za tnt portal, ova godina do sada, u posljednje vrijeme raste jer smo otvorili nove urede i samim tim zaposlili dodatne ljude :smiley:

Vi ste lokalno/regionalni medij i tu nema puno prostora,pa bi se moglo raditi na drugaciji nacin i videti gde je veci rpm da li na YT ili na sajtu,pa se na osnovu toga preusmeriti na YT ili sajt.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey