Recenzija podkategorije sajta

Dragi moji majstori, moram vam se pohvaliti da sam napokon zaradio prvu lovu od ovog zanata.

Naime, nakon dugog vremena parenja očiju na monitoru za džaba, napokon su se pojavile određene osobe i udruženja kojima se izgleda svidio moj rad, obećaju mnogo i spremni su platiti da neke stvari uradim i za njih.

Jedan od njih je direktor jedne Osnovne škole, koji je napravio korak više od puste priče i obećanja pa je već dao neke novce da počnem. Njegova želja je da na stranicu koju uređujem već neko vrijeme dodam jednu podkategoriju o školi u kojoj je on direktor. Sve materijale, tekstove, priče, slike, video klipove i ostalo ću dobijati od učenika i nastavnika te škole, moj posao je samo da to sve na svom sajtu na kraju objavim.

Eh sad, ja sam već počeo nešto raditi na tome, pa bih zaista volio ako vam nije mrsko da malo prokomentarišete. Svaki prijedlog i kritika, bila pozitivna ili negativna je dobrodošla. Volio bih da posao odradim profesionalno i da moj prvi klijent u životu bude zadovoljan.

Inače, ovaj sajt koji sam nedavno dizajnirao je unikat i već je jednom bio ovdje recenziran.

Podkategorija:
http://www.zeljeznopolje.com/index.php/osnovna-skola-abdulvehab-ilhamija

Unaprijed zahvaljujem

Evo 15 minuta već pokušavam izgovoriti ime škole cccc
sve ostalo ok

[quote=“kromaser”]Evo 15 minuta već pokušavam izgovoriti ime škole cccc
sve ostalo ok[/quote]
:zub::zub::zub:

Hvala ti druže

izgleda malo neaktivno stranica

Kako misliš neaktivna, ne ažurira se redovno ili nešto drugo?

Izgleda drugačije nego klasične šablone ali jako dobro. ne ulazi mi se u detalje ali izgleda jako dobro .

Hvala mustra :doki:

ti si covjek pun entuzijazma i vidi se da ti je do svega vise stalo nego do novca :slight_smile: nisam siguran koliko ce ti sve ovo biti rentabilno na duze staze, ali imas talenat za mnoge stvari, mozda je vrijeme da ga pocnes unovčavati. kad je rijec o skoli, izgleda jako lijepo al ja iskreno ne bih tim vehabijskim investicijama napravio site ni za milion eura ( da ne bi bilo zablude, ja sam Bosnjak takodjer) :confused:

Zanimljiv site :slight_smile:
Sadržaj, fotografije, video… :doki:
Dobro ti kaže iNtuitive, počni brati paru na slikama i takvim stvarima kad imaš potencijala…

Hvala ljudi, komentari poput vaših mi daju volju da nastavim sa učenjem i usavršavanjem ovih vještina, daju nadu da ću i ja naći nekad tu baštu gdje se pare beru od ovog. Samo za komentare ustvari već dugo i radim. Neki mi lokalni likovi kažu da se okanim ćorava posla, al ne odustajem, želja je jaka, pa vidjet ćemo na kraju kome opanci a kome obojci.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja