Recenzija web stranice

Evo jedna jednostavna mala stranica. Nisu još stigli widgeti sa kamerama koji trebaju doći ispod naslova na naslovnici.

Obrisano na zahtjev korisnika. Odobreno by administracija.

Stigle su i prve kamere na stranicu, biti će još nekih korekcija, jer mislim kamere ostaviti samo na naslovnici sada su u footeru na svim stranicama.

Bilo bi zanimljivo staviti na hrpu sve live kamere iz HR - OK, ali čemu onda gurati Italiju ili Grčku u to?

Ovo je novo u HR, prva prava HD kamera snima u realnom vremenu i ima takvu kompresiju da snimak reproducira i na slabijim internetskim vezama! Sve dosadašnje kamere u HR osvježavaju se kroz nekoliko sekundi ili su loše kvalitete. Uskoro u narednim tjednima će biti ih postavljeno više pa će se sukladno dodavati.

Italija i grčka su tu da se vidi kvaliteta istih HD kamera, jer je ova u Karlovcu tek prva postavljena.

To je neki novi projekt ili što?

Da, slika je prva liga i zaista je live za razliku od slikica ostalih kamera koje se periodično osvježavaju.

Čini se zanimljivo.

Što se tiče weba, stranica je rađena po narudžbi. Što se tiče web kamera upoznat sam sa nešto i sa tim, projekt je nov u Hrvatskoj pokrenuli su ga dečki koji su u toj branši preko 20 godina, znači znaju što rade. Mogu reći da se može očekivati osvježenje za hrvatsku po turističkom pitanju, tipa moći ćete se od doma spojiti na plaže, na trgove, u diskoteke i slično. Osobno se veselim što ću pratiti razvitak ovog projekta. :slight_smile:

Koji je kriterij za odabir lokacije?

Veza sa internetom minimalno 0.3 Mbps upload i napajanje. Pogled na nešto interesantno nekakav trg ili sl. poželjno je da je osvjetljeno tipa javna rasvjeta i sl. jer kamere su u realnom vremenu, a najviše ljudi se spaja navečer od 20 do 22 kada je vani mrak. Ukoliko imate takve predispozicije možete se javiti na kontakt formu na stranici te stupiti u kontakt direktno sa prvim čovjekom projekta. Ili meni na PM.

Sufinancira li se projekt iz EU pretpristupnih fondova?
Inače jako zanimljivo…

[quote=“susjed”]Sufinancira li se projekt iz EU pretpristupnih fondova?
[/quote]

Iskreno ne znam, a i nije na meni da nagađam o tome.

Koji je smisao projekta? dobrobit zajednice ili lova od marketinga?

Neću odgovarati na ovakva pitanja, ja radim web po narudžbi Ne vodim projekt. Ako bolje pogledate tema je u web recenzijama ne u kategoriji za reklamu.

Pa sam si napisao kako si upoznat nešto sa tim projektom. I iznio si neke detaljne informacije. Koga da pitam? Sada te zanima mišljenje o web stranici? Ok, nema veze. Ne znam što te točno zanima o web stranici? to se odradi za jedno prijepodne, prema tome nije mi jasno što bi želio čuti.

O kako smo puni sebe. Nije tu bitno za koliko je stranica napravljena, netko će ovo napraviti za sat vremena netko će za 3 tjedna, netko ni tad.
Jel stranica na mjestu, je.
Jel ostvarila zadatke naručitelja, je.
Jel gramatički točna. je.
Jel optimizirana, je.
Jel unikatna, je.
Jel sam nešto propustio, ne znam zato sam otvorio temu.

Vidi ovak, ako sam napisao da ja nisam vlasnik onda neću odgovarati na pitanja koja bi mogla ugroziti vlasnikovu kontrolu plasiranja proizvoda.

zašto si ljut? pa pitao sam te kao čovjek, nisam ništa popljuvao. Stavio si poluprazan web sa dva tri linka, znači bez ikakvih parametara koji bi se iskreno uopće mogli komentirati. Kako sam vidio da pričaš o tim ljudima i projektu, pitao sam za materiju stvari. Sada izbjegavaš o tome pisati i meni kažeš kako sam pun sebe. Eto, a mene je kao korisnika recimo to zanimalo. Ideja je dobra, ali to očito sada shvaćam nema nikakve veze s tobom.

Ispričavam se ako si ti doživio to na drugačiji način. A ne znam zašto si otvarao temu, tada si trebao postaviti ova pitanja na koja si sam i odgovorio. LP

Da ne idem off topic, ja u opće nisam ljut samo sam izravan, ako je tako ispalo valjda sam to tako doživio, ispričavam se. Sadržaja koliko sam dobio poduplao sam za 800% biti će više sa vremenom. Stavio sam tu, tako da čujem priču, različita mišljnja i tako, i ovo tvoje je jedno od njih. :slight_smile:

Napravio sam redizajn kako vam se sviđa?

Ovo je fenomenalno, jedva čekam Dubrovnik :))))

Ako odaberem neku od ovih dolje, ne radi zatvaranje na x (zapri)

A i piše “Webcam momentaneamente non disponibile” iako je izbor jezika samo hrvatski ili engleski.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja