Recenzija Wordpress teme

Pozz,

Sretan i blagoslovljen Božić svim katolicima dobre volje.

Radim na lokalnom disku tako da vam ne mogu dati link, zanima me vaše mišljenje o predlošku za WordPress stranicu koji sam napravio. Tj. još radim. Evo slika
http://www.pohrani.com/f/3h/5n/2oTNHqSc/proba.jpg

Ako dobra i jednostavna tema, samo meni mozda boju malo promjeniti i povecati font…ostalo je super…pod boju promjeniti mislim nijansu mrvicu tamniju

Ja ću biti iskren i reći da mi se ne sviđa. Čini mi se kao da je jako malo vremena i truda uloženo. Sviđa mi se ova “najzadnja” tamno-siva pozadina sa noiseom, te ovaj wrapper sa svijetlo-sivom pozadinom kao kontrast. Dobar odabir kod tih boja, ali osim toga mi se ništa više zapravo ne sviđa.

Čini se kao da si koristio običan bezvezni gradient i to sa jako lošim nijansama za navigaciju, font totalno promašen (boja, veličina…) i bez ikakvih ili minimalnih efekata poput sjenčenja itd.

Nhf, samo se trudim dati ti kritiku kao posjetitelj tvoje buduće stranice što bi mi se svidjelo a što ne.

[quote=“toniperic”]Ja ću biti iskren i reći da mi se ne sviđa. Čini mi se kao da je jako malo vremena i truda uloženo. Sviđa mi se ova “najzadnja” tamno-siva pozadina sa noiseom, te ovaj wrapper sa svijetlo-sivom pozadinom kao kontrast. Dobar odabir kod tih boja, ali osim toga mi se ništa više zapravo ne sviđa.

Čini se kao da si koristio običan bezvezni gradient i to sa jako lošim nijansama za navigaciju, font totalno promašen (boja, veličina…) i bez ikakvih ili minimalnih efekata poput sjenčenja itd.

Nhf, samo se trudim dati ti kritiku kao posjetitelj tvoje buduće stranice što bi mi se svidjelo a što ne.[/quote]

Hvala,

Sve sam razumio osim: bez ikakvih ili minimalnih efekata poput sjenčenja itd.

Ma zapravo ga ima i vidim ga ali mi se ne uklapa. Posebice na navigaciji gdje samo običan font obojen u neku nijansu zelene jednostavno ne paše. Da probaš dati drop shadow sa možda crnom bojom i nešto spreada te smanjiti opacity, možda bi dosta bolje izgledalo. Ne znam, ne sjedim za računalom i dokumentom pa da mogu sada testirati i reći, govorim otprilike.

Recimo ono “City HD Streaming” desno mi se čini kao pun pogodak, dok je navigacija promašena totalno.

Nema na čemu, i drugi puta.

Nadogradio sam glavni meni i neke sitnice:

http://img1.UploadScreenshot.com/images/orig/12/35921024626-orig.png

Već je osjetno bolje. Samo udri! :slight_smile:

Hvala Toni, postavio sam temu online
http://www.webmajstori.net/forum/37707-livecamcroatia-2#post290152


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja