Register/Login/Comment Box

Evo, kao što ime teme kaže, trebam malenu skriptu koja omogućava korisnicima da se registriraju i naravno prijave što nije problem, problem je kako da ja svojim korisnicima omogućim da komentiraju neke moje članke. Npr. kada se prijave i dođu na index.php piše im sav tekst kao i drugima samo što oni imaju opciju da komentiraju taj tekst!

Da pojasnim…:hmmmmmm:

Dođete na moju stranicu, npr. za Viceve i čitate vic pa se nasmijete. A kada se prijavite, ispod vica bih ja stavio da korisnik može staviti svoj komentar, npr. “Super Vic” i tako. Za registraciju i prijavu nije problem, toga ima pun internet ali ne mogu pronaći za komentiranje! Ne tražim da oni pišu članke nego samo obični komentar (da ne bude zabune) i tako. Ne treba mi čak ni opcija za smajliće (dobro bi došla) a ni za lajkove - sviđa mi se/ne sviđa mi se (još bolje ali manje važno)!

Hvala, vjerni ispitivač Skejo :P!

Isplativije ti je da si se primio nekog već gotovog CMS-a ( WP, Joomla, Drupal) I imaš već registraciju, komentiranje i sve ostalo što imaš u glavi za svoju stranicu koju sam planiraš napraviti.

Ma treba mi ovako, radio sam u wp ali mi se ne sviđa!

A da iskoristis facebook login, registraciju i komentare?

Kako da to izvedem, razmišljao sam o tome, a ne znam kako!

ahaa, našao sam i stavio… Hvala!