Reklama adsens koji prati kad se skroluje

Sve vise stranica ima ovo. Jel to dozvoljeno? Koliko ja znam nije. Ako grijesim ispravite me. Čini mi se i kod steel-a da sam vidjela na jednom sajtu ovo pa me interesuje. I ako ko koristi ovo jel povecava ctr?

https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/yg6vhGFhapQ

Definitivno nije dozvoljeno, mogu te samo banirat radi toga

Koristi ih sve veći broj stranica, ali većinom su to veće stranice kao što su 9gag, ili neke veće hrvatske njuškalo i slično. Naravno nije dozvoljeno i redovno ih prijavim :smiley:

Ali mislim da G boli briga pošto su to divovi koji mu donose najviše love

Nije dozvoljeno ja sam vec dobio upozorenje radi toga…

Do sad nisam dobio nikakvo upozorenje, no vidim da veliki sajtovi poput 9gag.com ili domacih forum.hr i monitor.hr imaju Adsense u floating sidebaru pa ne vidim razloga zasto i ostali ne bi mogli imati. Ako je netko kaznjen onda se vjerojatno radilo o individualnom problemu ovisno o tome na koji nacin je taj floating banner postavljen na sajt. Je li postavljen iskljucivo s namjerom da se dobije vise klikova ili je postavljen na nacin da izgleda prirodno u standardnom dijelu nekog dizajna.

Briem da je spika Premium Publisher Vs Smrtnici.
Tako da, ovi koje navodite ZIHER jesu premium, a oni imaju debelo vise opcija, tolerancije i na kraju AM-a koji ce kulturno reci - cuj ovo ne valja, a ne stisnut ban.

Ja bih se i dalje drzao onoga sto pisu da smije bit i tak, igrao sigurno,. Krhki je adsense account.