Reklame se prestale prikazivati

Dobar dan!

U prosjeku AdSense račun zabilježi oko 6,000 pageviewsa dnevno. 7. svibnja primjetnih njih svega 700, da bi se trend nastavio jučer sa svega 12 prikaza, pa sve do danas kada ih uopće nema.

Probao sam se spojiti s nekoliko različitih proxya, međutim reklama jednostavno nema.

Račun mi je i dalje aktivan. Nikakvu obavijest nisam dobio niti e-mailom niti putem Messages sučelja unutar računa. Svi siteovi na kojima prikazujem reklame su autorizirani (s www i bez www. prefiksa).

Sve dosadašnje potencijalne sumnjive aktivnosti sam prijavljivao redovito pute Report Invalid Clicks forme.

Jučer sam ih kontaktirao putem spomenute forme zbog opisanog problema, međutim nitko me nije kontaktirao.

Je li netko imao sličan problem? O čemu se zapravo radi? Na računu imam oko 150 €, pa me zanima trebam li strahovati radi potencijalnog ukidanja računa?

Iako ne vidim zbog čega bi mi ga ukinuli. Brojke u statistici su razmjerno konstantne. Pridržavam se svih prihvaćenih pravila…

Molim vas za cijenjene komentare i savjete.

Hvala!

Možeš postaviti link od sajta, eventualno da vidimo jel kršiš neka pravila.

Mozda ti je stranica deindexirana…

Jer od svuda ne vidis oglase na svojoj strani? Vidis li oglase na drugim stranama?

Nisu. Dvije su stranice. Obje su na prvom mjestu na google.hr te među prvih deset za 80 posto ključnih riječi.

Bugi je vidio. Ne kršim nikakva pravila. AdSense for search normalno radi s preko 500 pageviewsa, ali AdSense for content ne.

AdSense for search i AdSense for content, sukladno njihovim pravilima, se ne pojavlju zajedno.

Sve je po propisu funkcioniralo prethodnih osam mjeseci. Na stranicama nema hack, niti warez sadržaja, čak niti neprimjerenih izraza.

Vidim.

Meni su iz nekog nepoznatog razloga ‘suspendirali’ AdSense for content. Kao što ranije spomenuh, nikakvu obavijest nisam dobio. Niti mailom, niti unutar AdSense sučelja. Kontaktirah ih jučer na adsense-hr@… i sad čekam odgovor.

Ispričavam se na izrazu, no baš je to piz*unsko ponašanje s njihove strane.

pa mozda nije suspendiran, nego se samo ne pokazuje, iz ko zna kojeg razloga.
Ako nemas obvajesti, vjerojatno nije suspendiran. Pricekaj dan dva

Hvala! Nadam se da je tako.

Nema mi druge, nego čekati. :frowning:

da nisi sta ujebao sa cashe pluginom? ustvari, kladim se da jesi :smiley:

Reklame naravno nestale, kad sam otišao na adsense pisalo mi je da mi je dasense deaktiviran. Neznam koji razlo je deaktiviranja pošto nisam kliknuo nijednom na reklame a neznam da sam išta ilegalno napravio. .Dali neko zna kontak na koji mogu pitat zašto.?

Osobno mislim da lažu kao svi u ovoj državi i dat ću si truda i saznat zašto.

Tebi je račun potpuno deaktiviran zbog zloupotrebe. Tako da mislim da si blago OT u ovom threadu. :slight_smile:

Nisam. Radi se o vB forumu. Cache je pročišćen, tablice reparirane. :slight_smile: U kodu uredno vidim Adsense kód.

Tebi je račun potpuno deaktiviran zbog zloupotrebe. Tako da mislim da si blago OT u ovom threadu. :slight_smile:

[quote=“Vlatko”]Nisam. Radi se o vB forumu. Cache je pročišćen, tablice reparirane. :slight_smile: U kodu uredno vidim Adsense kód.

Tebi je račun potpuno deaktiviran zbog zloupotrebe. Tako da mislim da si blago OT u ovom threadu. :)[/quote]

gdje u vbulletin forumu prikazujes, jesi siguran da ti netko nije mozda dirao i stavio da je to bb kod? meni je to jednom jedan admin, da kazem glupan izmjenio pa se dva dana reklami nisu prikazivale…

Ispod navbara te ispod posljednjeg posta na stranici. Štima sve s moje strane 100 posto. Dva su foruma. Ništa nije mijenjano niti nadograđivano.

Sve smo temeljito isporbali i provjerili. Očito je stvar do Googla. Bez pisma i razglednice :wink: suspendirati nije baš korektno. :slight_smile:

Isprika što bumpam temu. Zanimaju me, u okviru ovog problema, iskustva korisnika koju si kontaktirali google na adsense-hr@google.com jesu li (uopće) dobili odgovor te, ako jesu, nakon koliko vremena?

Otkako sam ih kontaktirao proteklo je više od tjedan dana. A, sad vidim da su mi i unutar sučelja ‘My ads’ > ‘Ad units’ obrisali tri bloka reklama. Unatoč što mi pod stavkom ‘Account information’ > ‘Active products’ uredno stoje ‘AdSense for Content’ i ‘AdSense for Search’ koji normalno funkcionira.

Naravno, i dalje nikakve obavijesti niti u sučelju niti u mailu.

Vlatko, daj link da pogledamo sta reklamiras. Ako su to kojim slucajem firme koje se bave zarada klikom i reklame kao sto ima Clixsense a to je od googla jedna od firmi a ima ih vise, tad dolazi do moguceg problema. U primjerima kad se nudi vise novaca za placanje koje imaju googlove firme, tad su moguce teskoce. Primjer, ako Clixsense placa po kliku $0,0015 a na tvojim reklamama nude druge firme $0,002 -$0,005 . Ako moze, daj link da vidimo.

Jos nesto trebas znati, placaju ti samo posjete sa razlicitih IP. U tome je finta. Sa jednog PC neka se napravi 100 konekcija u danu, PRIZNAJU TI SAMO 1. Tako da nemoj se zavaravati u vezi toga. Daj link da pogledam i imam moguce rjesenje za tebe.

Milena, hvala Ti na javljanju no mislim da si pogrešno shvatila ovu temu.

Također, molio bih ljubazno sve ostale koji imaju odgovor tj. iskustvo koje se veže na moje prethodno pitanje, o tome odgovoara li Google uopće na e-mail upite, da se jave.

Odgovara.

A sto krijes koji je sajt u pitanju?

[quote=“Vlatko”]Milena, hvala Ti na javljanju no mislim da si pogrešno shvatila ovu temu.

Također, molio bih ljubazno sve ostale koji imaju odgovor tj. iskustvo koje se veže na moje prethodno pitanje, o tome odgovoara li Google uopće na e-mail upite, da se jave.[/quote]

Odgovara, samo može proči od nekoliko dana do nekoliko tjedana. Pošalji svakako.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja