Revolut - za BiH? PayPal korištenje

Poštovanje društvo,
Vidim da dosta vas spominje revolut za korištenje virtualne kartice a može se i prava izraditi, pa sad me zanima malo detaljnije, ja sam jutros gledao nešto da otvorim nalog kod njih i piše da još ne podržavaju zemlju Bosnu i Hercegovinu, stim da sam poslao sms poruku za potvrdu njemačkog računa i broja.
Sve je prošlo kako treba samo me jedno zanima nisam u mogućnosti da potvrdim mjesto boravka u njemačkoj kad živim u BiH.
A dobro bi mi došao i taj nalog dodatni barem za plaćenje putem interneta tj pp balances.

Ako imas poznanika u Hrvatskoj ili u nekoj od zemalja gdje je dopustena njihova kartica, preporucujem ti TransferWise(jer je također isto kao i revolut njihova kartica dostupna za Hr, a nije za bih i srbiju), ja sam iz BIH registrirao nalog na TransferWise, stavio svoje ime, ali lokaciju i adresu na poznanika iz Hrvatske, i evo kartica uredno stigla kod njega na adresu, mislim da ne postoji neka velika razlika između Revoluta i TransferWisea, ali ako bas zelis Revolut, probaj mozda i njih mozes ovako “zeznut”…

Možeš li mi odgovoriti (može i na PP ako ti je volja) kako si verifikovao TransferWise? Traže li neki dokument (pasoš ili osobnu)? Ako traže onda se vidi da nisi iz HR već iz BiH. Možeš li objasniti proceduru.
Zahvaljujem se.

I mene ovo isto zanima. Kako prilikom verifikacije ako staviš tuđu adresu? Ja sam već stavila svoju u BiH - nadam se da se to može promijeniti?

Bezuspešan je taj način. Traži dokument za verifikaciju ako si stavila HR.