Rich Snippet pomoc!

Pozdrav svima,

Lagano radim seo onsite i offsite, radim par projekata i trenutno sam zapeo na rich snippetu. Stranica koju radim je u WordPressu i treba da postavim rich snippet tool medjutim jako sam zbunjen kada je RS u pitanju. Dosta tutorijala sam gledao, ali kako koji pogledam sve sam vise zbunjen :slight_smile: molio bih nekoga ako moze da mi helpa oko ovoga, odakle poceti, kako, sta… Instalirao sam WP plugin All in One Schema.org Rich Snippets ali kako vidim ovdje mogu da optimiziram post/page, da dodam da li event, item,people itd.

Stranica koju radim vezana je za zastitu od pozara (ne znam da li smijem linkati pa zato za pocetak necu :slight_smile: ) i za nju njaivse mi odgovara item review ali kako god skontam nije mi to to. Pa et molio bih nekog iskusnog da me uputi.

P.S. sorry ako duplam temu, ali jako mi je vazno pa bih volio sto prije dobiti odgovor :slight_smile:
hvala unaprijed

Bok,

može malo više detalja o tom što ti točno treba / tj koje je pitanje?

Što si dosad napravio i kako?

Za početak bi ti savjetovao da makneš plugin jer se snippetsi najoptimalnije mogu staviti ručno a i nije toliko teško.

Postavi link slobodno, ako je neka općenita stranica ona neki od navedenih snippeta niti ne trebaju.

Poenta je sto mi klijent nije dao nikakve smjernice, rekao je da istrazim malo oko rich snippeta i da optimiziram stranicu pomocu njega. Dao mi link Opsti o rich S.i nista vise.

Takodjer pomocu scheme creatora sam dobio html code ali ne znam gdje se on ubaci?

stranica na kojoj radim je http://www.adeptcontracts.co.uk/

Mislim da ti ovo može pomoći http://code.tutsplus.com/tutorials/integrating-google-rich-snippets-into-a-wordpress-theme--wp-26213

Hvala, idem da pogledam!