Ronaldo... kralj kraljeva

Ronaldo je Luis Nazario de Lima, a onaj drugi je Cristiano, čisto da se zna.

Sjećam se da sam jedva čekao pogledat svaku novu tekmu u kojoj igra Ronaldo. Cristiana mi uopće nije gušt gledat. Daleko od toga da nije pravi stroj za golove, ali od njega na 10 tekmi možda vidim neki lijep potez, a od Ronalda si u jednoj tekmi mogao vidjeti 10 lijepih poteza.

Messi je po meni puno bolji igrač od Cristiana i puno ljepše ga je gledat kako igra. Ako pričamo o najboljima svih vremena, Cristiano nema mjesta niti u top 5 jer su ispred njega definitivno barem Pele, Maradona, Ronaldo, Ronaldinho, Zidane i Messi.

Ako ćemo gledati samo statistiku i efikasnost, onda je Jardel vjerojatno bolji od Cristiana. Nisam sad tražio podatke, ali sjećam se da je taj trpao skoro u svakoj tekmi. Zabio je čak i moćnom Dinamu :smiley: prije dvadesetak godina (ali dobili smo 3:1).

Pelea znam po snimkama pa nemam neko konkretno mišljenje o njemu. Isto tako niti o Garinchi i ostalim velikanima, ali od ovih “novijeg” doba u vrhu su mi Maradona, Ronaldinho, Messi, Zidane i kralj svih kraljeva Ronaldo.

Van Basten je bio vrhunski igrač, Bergkamp, Rivaldo, Romario, Cantona, Platini, Batistuta itd, ali oni su mi “samo” svjetske klase najviše razine, a ovih prvih 5-6 nabrojanih su vjerojatno najbolji svih vremena.

Za mene je Ronaldo kralj kraljeva jer sam najviše uživao njega gledat. Ronaldinho je također mogao s loptom što god poželi i nekima su njegovi driblinzi ljepši, ali meni je ipak Ronaldo bio draži .

Rijetko koji igrač je redovno “lomio kičmu” braničima i golmanima kao Ronaldo. Teško mi se sjetiti da je Cristiano svojim driblingom natjerao nekog braniča da padne, dok je to Ronaldo radio na skoro svakoj tekmi. On je pod normalno komotno prolazio po trojicu igrača prije udarca na gol. Radio je mlade majmune od njih :slight_smile:

Evo jedan podsjetnik:

2 Likeova

sjecam se jedne tekme protiv zvezde je igrao, ne znam u kojem klubu je bio (barca?), davno je to bilo. i ono tip redovno prolazi kroz njihova 2-3 igraca kao od sale, kao da ih ni nema, rekoh jbt koja je ovo zvjer… tu sam ga u biti skuzio da je heben, mislim da prije toga i nisam obracao paznju, al ta mi je tekma ostala bas nekeko u sjecanju sto se njega tice

pele, maradona, njih se u biti ni ne sjecam nesto posebno, al messi je zakon. tip valjda 10 ili koliko godina igra vrhunski nogomet i uzitak ga je gledati, jedan od najvecih definitivno

christiano je isto zvijer, ali mislim da je razlika između njega i messia u principu sto je messi bas ono hebeno talentiran + ogroman rad i trud, dok christainu fali ta kolicina talenta, ali isto je ogroman radnik 200 posto u nogometu i zato ima te rezultate, al hebi ga, mesi ce na konto talenta biti IMO uvijek u prednosti

Mislim da je Ronaldo bio u Barci kad su igrali sa Zvezdom. Nisam gledao tu tekmu, ali može biti.

Sjećam se kad se Ronaldo vratio u igru nakon višemjesečne ozljede (valjda desetak mjeseci). Igrao je tad za Inter, i onda na toj prvoj tekmi opet nova ozljeda i mislim da ga nije bilo novih 2-3 mjeseca nakon toga. Da ga nisu toliko lomili bio bi još bolji nego što je bio, ali i ovako je za mene najveći svih vremena.

Cristiano je naravno vrhunski igrač, stroj za golove, ali Ronaldu po meni nije ni do koljena. Trudi se, daje 100%, zna s loptom, zna se postavit, ali je uz sve to obična egoistična pičkica koja pada i od pogleda. Ronaldo je do negdje sredine karijere ustajao bez gunđanja i nakon faulova nakon kojih bi se Cristiao ostavio nogometa. Kasnije se i Ronaldo počeo žestit na svaki jači prekršaj, ali to ne čudi s obzirom na ono što je godinama trpio.

Ne znam jel to bilo Svjetsko u Japanu, ali kad smo izgubili od Meksika (mislim da je Branco dao gol iz penala) sjećam se da sam se tješio sa tim da je poslije nas tekma Brazila i da ću gledat Ronalda :slight_smile:

Danas je Messi jedini kojeg se stvarno isplati gledat. Nikakav Cristiano. Neymar donekle, ali nije mi to to. Cavani, de Bruyne, Pogba i još neki najcjenjeniji igrači današnjice mi uopće ne daju gušt gledanja. Svaka njima čast, ali meni je bilo ljepše gledat Prosinečkog protv Cibalije nego ove današnje razvikane face u pravim derbijima. Još malo pa će Bolt i drugi atletičari počet igrat nogomet.

Ronaldo - Luis Nazario de Lima vrhunski igrac jedan od najvecih svih vremena, uzivanje je bilo gledati reprezentaciju brazila kada je on igrao, roberto karlos, adriano, pato, ronaldinjo…

PSV, Barca, Inter, Real i Brazil…ne znaš gdje je više dao. Ovo prije i poslije je bilo dobro, ali od PSV-a do Reala i u repki je rasturao.

Finale Kupa UEFA protiv Lazio 98 je samo jedna od velikih tekmi na kojima je briljirao. Onaj gol jeremek djelo, tek se na ponovljenoj snimci vidi što je zapravo napravio golmanu. Evo ovdje od 2:02 :

Kad su imali 3R u ondašnjoj formi bilo je jasno da osvjaju svjetsko. 3R = Rivaldo, Ronaldinho, Ronaldo

Današnji Brazil nije ni sjena nekadašnjeg. Ona sramota 7:1 u polufinalu svjetskog i to doma, to je valjda najveća sramota Brazila kao države ikad.

1 Like

Izhava Mihajlovica dok je igrao u Laciju. Ide Ronaldo prema golu, a Nesta i ja sami :smile:

5 Likeova

Tacno tako, danas se je fudbal dosta izmijenio nekad se za reprezentaciju igralo mnogo bolje na primer brazil, danas klubovi uticu na igrace da ne daju od sebe 100% kao nekad bar je moje misljenje ali mozda nisam u pravu

igrao je ronaldo protiv zvezde 96te u revanšu kup kupova 3-1 prva (nije igrao) u bg 1-1 ali nije bio ništa posebno, i zamjenjen je, tad je đovani iz barse ogigrao najbolje, barsa tad bila tim da se usereš: viktor baia, blan, popesku, stoičkov, ronaldo, prosinečki, gvardiola, luis enrike, đovani, figo, de la penja (njega ćelavca sam gotivio) itd

Inače ronalda pamtim po nevjerovatnom talentu i ubrzanju koji je imao kao i onoj situaciji kada ga dok je bio u barsi udara krvnički neko u šesnestercu on ustaje i nastavlja ka golu i buni se što je sudija svirao penal.

inače sad slabije pratim ali nikako ne volim kako igra barselona, ubi me onih milijardu dodavanja, a što se tiče ronalda i mesija kompletniji igrač mi je ronaldo, mada kontrola lopte je na takvom nivou kod mesija da je to nevjerovatno. Sad jedan teški oftopik, ako znate mesi je dosao ko klinac (12 god) u barsu i bio je patuljastog rasta i barsa mu je plaćala terapije hormonom rasta i kljukali su ga godinama hormonom rasta da bi došao do ove visine od 160cm ili tako nešta. E sad pošto je hormon rasta jako rasprostranjen kod atletičara kao doping, povećava mišićnu masu, jača tetive i sl šta mislite da li je to moglo uticati dugoročno na brzinu, čvrstinu i sl kod mesija? Ne sporim talenat i sve ostalo no me interesuje jel taj hormon rasta možda dugoročno pomogao mesiju na drugim poljima osim sa visinom. Vidite vi kakva mene bitna pitanja muče.

PR i stil zivota kojeg ocito CR voli i obozava i koji je daleko od najgoreg stila zivota drugih nogometasa, naprimjer pijanica Gascoigne, smoker Prosinecki, fat pig Ronaldo, cajke Ronaldinho ili pa cocaine Adriano.

No hebiga, zivimo u svijetu gdje je bitnije kakav je tko, kako izgleda i kako se ponasa. Pa se prava carolija na terenu ni en vidi.

Christiano Ronaldo je najbolji nogometas na svijetu svih vremena i duuuuuuuugo takav slican ili priblizno slican igrac nece postojat.

CR nema talenta niti priblizno gore nabrojanim zvijezdama, nema mozda niti 20% talenta od Messia, ali ono sto CR ima je HARD WORK. Da ta zvijezdica koaj se muva po tabloidima je ustvari hard worker, covjek koji je posvetio cijeli svoj zivot nogometu i sve se vrti oko njega.

Pa pogledaj ga samo, covjek nema ni 0.0001% sala na sebi…

Ja bi uvijek radije radio sa igracem koji je 100% in, nego sa talentiranim igracem kojemu su misli negdje drugdje…

E ovo nisi smio napisat :wink: Fat pig se malo udebljao tek pred kraj karijere i onda još malo više nakon karijere. To je zbog bolesti sa kojom se borio kroz cijelu karijeru, uz probleme sa koljenima i ozljedama. Ne znam detalje, ali znam da odavno ima neku bolest štitnjače i zato se udebljao. I uz tu bolest je na vrhuncu karijere uspijevao biti atleta i imati ubrzanje kao munja. Da nije bilo te bolesti štitnjače, problema sa koljenima i da ga nisu toliko lomili suparnički igrači Ronaldo bi bio još i bolji, a i ovako je za mene najveći.

Što se tiče pijanca Gascoignea, pušača Prosinečkog, cajke Ronaldinha i šmrk Adriana, njih mi je bilo ipak ljepše gledat nekog mimozu Cristiana. Prosinečki i Ronaldinho su, ako se mene pita, bogovi nogometa naspram Cristiana. Zajebi sad statistiku jer ću ti odmah nabit na nos Jardela :slight_smile:

Prosinečki, da je bio malo konkretniji, bio bi sigurno jedan od najvećih igrača svih vremena. I ovako je bila uživancija gledat ga i radije bih njega gledao na nekoj egzibiciji danas nego Cristiana jer je žuti definitivno igrao ljepši nogomet, barem što se mene tiče. Ronaldinho i Cristiano ne idu niti u istu rečenicu zajedno jer bi mimozica mogla samo nosit kopačke Ronaldinhu i puno učiti od njega. Što se ljepote igre tiče, mislim da nitko pri zdravoj pameti ne bi rekao da je Cristiana ljepše gledat. Evo meni ne pada napamet niti jedan posebno lijep potez od Cristiana (iako ih je vjerojatno bilo tu i tamo), a od Ronaldinha ili Ronalda ne bih znao koje uvrstiti u top 100 jer ih ima 1000+.

Adriano i da nije malo zaglibio u nesportski život nikad ne bi bio u rangu Ronalda. Bio bi samo jedan od vrhunskih igrača i to bi bilo to. Gascoigne isto. Vrhunski igrač, ali i bez poroka ne bi bio među 5-6 najboljih na svijetu svih vremena.

Nije čak niti po statistici jer je Jardel vjerojatno statistički bolji od njega. Drugo, Cristiano određuje sa kim hoće biti u klubu, sa kime hoće biti u napadu, znači da je sigurno rekao i da će otići iz Reala ako se igra neće temeljiti na tome da sve lopte idu njemu. Jardel nije bio niti približno toliko utjecajan, pa je ipak trpao više od Cristiana u postotku.

Naravno da imaš pravo na svoje mišljenje, ali po meni Cristiano nije niti u top 5, a kamoli da je najbolji svih vremena.

Ovo je točno, ali jel to onda znači da PSG u idućem prijelaznom roku treba kupiti Bolta za 300 milijuna eura, ili McGregora za 350 da stoji u obrani i neda nikome proći?

Cristiano nikad neće moći s loptom raditi ono što su radili Ronaldo i Ronaldinho ili ono što radi Messi. To je činjenica. Rekao je da može sve što mogu drugi, ali da drugi ne mogu sve što može on. Taj čovjek je toliko umišljen da ispada glup. Nađi mi samo par videa u kojima je prošao kroz 3-4 igrača (ne slučajno) i zabio gol ili barem solidno puknuo. You Tube je pun videa u kojima su to napravili Ronaldo i Messi. Ono što je npr. Ronaldo napravio protiv Celte, protiv Valencije, protiv Lazia itd. (a što se stalno vrti) to je samo jedan mali dio bravura koje je radio, a koje Cristiano nikad nije i nikad neće jer nije taj kapacitet. Cristiano je atletski možda jedan od najvećih svih vremena, ali igrački sigurno nije.

Daleko od toga da Cristiano nije igračina i stroj za golove, ali ne zaslužuje da ga se zove Ronaldo jer je to grijeh prema mlađim generacijama kojima pravi Ronaldo možda neće biti u sjećanju pa će misliti da ova pi*kica zna igrati nogomet jer neće vidjeti kako je to radio kralj kraljeva.

Ma čovječe, ma samo kad se sjetim Ronalda dođe mi smješno da se Cristiano uspoređuje sa njim :slight_smile: Dojam je naravno subjektivan od osobe do osobe, ali ipak, heeeeeej, Ronaldo i Cristiano, eeeeeeeeejjjjjj, pa to je nebo i zemlja :smiley:

2 Likeova

Nemogu vjerovati da se i nogometni topic provlači po ovom forumu i to jednostavno moram dati mišljenje :slight_smile:

Ipak sam igrao nogomet 15 godina i prosao sve lige u našoj HNL od zadnje županijske do 1 HNL, imao i ponuda i za van i prije nego sam počeo karijeru završio ko Ronaldinho… hahahhahahahahha

@dadaas samo se mogu složiti da je čovjek radnik i statistički jak igrač no on je daleko od ovih čarobnjaka koje je mitok naveo gore.

Kao klinac kad je Ronaldinho “eplodirao” u PSG brzo mi je postao najdraži igrač zbog svoje čarolije s loptom. U to vrijeme nisam ni imao adsl ali mi je prijatelj redovovno skidao klipove joga bonito i vježbao bi i 8 sati dnevno dok nisam naučio te trikove i naučio sam ih sve. Ipak sam bio klinac koji je bio u nogometu 24h dnevno i gledao svaku utakmicu koja postoji.

Ima i dns dobrih igrača i svi su oni statistički jaki ali su daleko od igrača kao što su bili:
Ronaldinho,Edgar Davids,Zidane,Nedved,Henry i tako mogao bi nabrajati jako puno toga. Nekad su najveće zvijezde nogometa vrijedile 50 milijuna $ a dns toliko vrijedi trećerazredni stoper a da negovorim o promašajima kao što su pogba,james,bla bla

Nažalost nogomet kao nogomet više nije sport nego jedan od najunosnijih biznisa današnjice tako da sve manje i manje možemo uživati u tom sportu nego možemo očekivati novi sljedeći prag za igrače koji će proći 200 miilijuna $

Ma jooj… mogao bi na ovu temu knjigu napisati da bar se tako razumijem u SEO i sve druge stvari :slight_smile: :sweat_smile:

2 Likeova

Da, treba i o ovome u birtiji prozboriti.

Pa eto vi koji nevolite CR, zasto?

kazes YouTube, odem na YouTube i vidim usporedbe pravi Ronaldo i CR, i nevidim nijednu razliku, sve sto rade jedni rade drugi, mozda su tu neke sitne nijanse u igri i u stilu, recimo ovaj CR voli onak malo za publiku, dok su ovi drugi malo vise konkretniji.

Po hard work nisam mislio da on bilda doma. Nego sam po hard work mislio da je taj covjek samo sa radom uz bok svim ovim zvjezdama koje ste vi i ja naveli gore. A morate se sloziti da je uz bok buduci ga svi i stalno usporedjuju i stavljaju u istu recenisu sa njima. Dok su oni mogli pusiti i piti i igrati vrhunski nogomet CR to nije mogao, on je morao raditi i trenirati ko konj i to jedan od razloga zasto je on meni broj 1. Slicna situacija sa Jordanom i Drazenom. Jordan maksimalno talent, ali je covjek jos i trenirao dok je Drazen isto radio ko konj, imao je i on talenta ali ne ko Jordan, ali ga se moez staviti uz bok Jordana jer je i Drazen radio ko konj. I meni je Drazen bolji od Jordana bas zbog toga.

Ali ovdje u nogometu se vidi itekako razlika jer ti igraci dobiju love i onda popizde, piju, puse, drogiraju se. Ali ne i CR, ima on svoje musice i to su vjerojatno te zbog kojih ga vi i mnogi drugi ne volite, pa cak sam ga i ja gledao tim ocima neko vrijeme, ali pokusavam vec duze godina raditi na tome da gledam stvari objektivno.

A objektivno je da CR tribla ko svi drugi, kazes nije prosao tri cetri igraca, imas YouTube pa gledaj prosao je, Maradona je prosao sve igrace pa sto, onda je on najbolji. I zasto njega ne spominjete? Kako se njega tako brzo zaboravilo, a covjek je u svoje doba bio najbolji, a i kasnije sigurno. A jedinos to cete u video klipovima usporedbe vidjeti je ovo:
CR radi sve isto sto i drugi, tribla, zabija, roolice, kerefeke, show isto sve ili ajmo rec priblizno isto.
No kod drugih necete vidjeti da zabiju gol s centra, necete vidjeti kvalitetne slobodnjake i sigurno encete vidjeti toliko golova glavom.

A to je plod tog rada. talentiran igrac je obicno talentiran u jednom sektoru a na drugom ne radi.
Pravi Ronaldo - abnormalni talenti probijanje obrane sa fintama u apsolutnoj brzini
Ronaldinho - majstor triblinga
Messi - Ultra Brzina i Kombinatorika
PRosinecki - Rolice
i tako

Dok CR nista od toga nije dobio talentom, sve radom i zato je u svim poljima isti. Zato i bi trebao biti najbolji igrac svih vremena jer ima apsolutno sve sto treba nekom napadacu. A kako mu je nogomet zivot onda vjerujem da bi taj mogao srusiti sve rekorde jer bi mogao igrat duze od Messia…

Lijepo post :slight_smile:

Na hard work nisam ni mislio na pločice :stuck_out_tongue:
Ja nikako neosporavam njegov talent i njegove uspjehe koji se respektabilni. Definitnivno mu je mjesto u vrhu i godinama je na nivou i čovjek sa svojih 30+ godina i dalje igra na vrhunskom nivou sve to stoji.

Negledam njegove mušice u ovome nego fali mu ipak malo da bi bio kao ovi gore navedeni igrači…

Ako ćemo tako Ibrahimović bi onda mogao biti uz bok CR-u …

Ono što je Ibra radio i oni njegovi topovi malo kod od ovih je to uopće imao… možda R.Carlos samo…

CR je kompletan igrac, ja to od uvek pricam. Sve fudbalske karakteristike su mu na high. E sad poredjenje Ronalda i CR nije na mestu, razliciti tipovi igraca, u razlicitom vremenu igrali. Fudbal je na drugacijem nivou sada i pre samo 3-4 godine, a kamali pre 10 godina. Sad se mnogo vise razmislja o taktici, razne finese, tehnologija i mnogo je teze igrati sada na vrhunskom nivou nego pre 10 godina. Sto svakako ne umanjuje ucinak Ronalda, koji je i jedan od mojih omiljenih igraca.
Al interesantno da svi izoztavljate Thierry Henry-ija, iz vremena u Arsenalu, to je za mene bila magija. Sa kakvom lakocom je covek igrao fudbal i davao golove, za mene je to fudbalska poezija!

Pogledaj moj post iznad dadasovog :stuck_out_tongue:

Ima i dns dobrih igrača i svi su oni statistički jaki ali su daleko od igrača kao što su bili:
Ronaldinho,Edgar Davids,Zidane,Nedved,Henry i tako mogao bi nabrajati jako puno toga.

1 Like

Ja mislim da mu sve golove napamet znam koliko sam puta pogledao klipove :slight_smile:

Meni je Ronaldinho bio najdraži, a burazu Henry… Ronaldinho je bio čarobnjak, a Henry je bio čovjek munja…

Ja se isto sjećam njegovih golova i njegovih “štopanja” lopte u zraku… Kad sam vidio ovaj gol na negdje 50sec:


trebalo mi je sigurno jedno 20 sati vježbanja s tim da sam znao hrpu finti od prije da bi naučio ovo :slight_smile:

Joj je*** ti PC puno sam sretniji bio dok sam igrao nogomet :smiley: :smiley:

1 Like

Dijelom njegovom krivicom, dijelom zbog medija koji ga previše dižu. Njegova krivica je što je toliko umišljen i to mi se ne sviđa. Sam za sebe govori da je najbolji, a definitivno nije. Da je skromniji i dalje ne bi bio najbolji, ali mi barem ne bi bio antipatičan.

Ajde molim te postaj neki video u kojem Cristiano radi barem pola onoga što je radio Ronaldo :wink: Kažeš da radi sve što je radio Ronaldo…možda nisam tu mimozu dovoljno gledao, ali ja se ne sjećam da su oko njega igrači sami padali od toga koliko ih je izvoza, da je predriblao dvojicu trojicu u mjestu i onda još golmana pa skoro ušetao u gol. Jedno je proći igrača u trku kad si pukneš loptu u for, a drugo je predriblati dvojicu u mjestu i to još onako skroz elegantno.

Je naš i je mi bio jako drag, ali Jordan i Dražen se ipak jako teško mogu mjeriti. Ok, košarka nije nešto što me previše zanima niti me zanimala, ali moj dojam je da je Jordan ipak nekoliko koplja ispred Dražena.

Može se pričati o tome jel Cristiano najbolji po trudu i zalaganju, ali nikako po igri.

Maradonu sam spomenuo u prvom postu i on je naravno među najvećima.

CR7 nije nikad prolazio igrače onako kako ih je Ronaldo prolazio i zato se njih dvojicu ne može niti uspoređivati, ako se mene pita. Možda je tu i tamo i prošao nekog na sličan način pa ja to nisam vidio ili sam zaboravio, ali Ronaldo je to radio redovno i to je velika razlika. I ja sam par puta na igralištu prešao nekoga da su mi pljeskali, čak i više njih u stilu Ronalda, ali nikad nisam bio svjetska klasa niti bih bio čak i da nisam volio poroke :slight_smile: Nisam bio niti eksta klasa na igralištu, ali sam imao svjetlih trenutaka :wink:

Niti slično kao Ronaldo :wink:

Ma nijeeeeeeee isti :smiley: Nikad, ali baš nikad, da mu dan traje 156 sati i da od toga 150 sati trenira, neće moći raditi ono što je radio Ronaldo :wink: Jednostavno nije taj kapacitet.

Ovo je vjerojatno točno. Svjetska klasa od igrača, ali nikako najbolji svih vremena. Čak mi je jako smiješno čuti da ga netko smatra najboljim svih vremena, a još smješnije kada on to sam za sebe kaže. Pičkica razdražljiva :slight_smile: Padne kad ga netko krivo pogleda.

Pričat će se da je Portugalu donio naslov europskog prvaka, ali da smo mi bili samo za nijansu bolji ne bi ništa od toga bilo. Na tekmi protiv nas se nije vidio, a nije baš niti briljirao na svim drugim tekmama na tom prvenstvu. Ako se dobro sjećam, u finalu skoro nije niti igrao jer se brzo ozlijedio.

Točno da se nogomet mijenja skoro pa iz godine u godinu, ali meni ne stoji ta “različiti tipovi igrača i drugačiji nogemet”. Gledam opći dojam. Naše repke 98 i danas su igrale u totalno različito vrijeme i nogomet se dosta promijenio u tih 20 godina (što se igre tiče, ne mislim sad na te bolesne cifre koje se danas vrte). Vjerojatno većina od igrača iz 98, osim Jarnija i možda još kojeg, ne bi mogla danas igrati u repki u prvoj postavi, ali općenito po dojmu ja bih rekao da je ona repka bila druga galaksija za ovu današnju. Onda sam osjećao snagu te repke, a danas se samo nadam da možemo nešto napraviti jer ipak postoji ta neka kvaliteta.

Drugačiji je nogomet danas, puno drugačiji, ali po dojmu ja bih rekao da je repka iz 98 bila puno bolja nego današnja. Ne zbog bronce, a još manje radi pojedinačnih igara u klubovima jer su ovi danas možda i jači u klubovima, nego radi nekog općeg dojma.

Henry je bio svjetska klasa, ali takvih je bilo previše da bi ih se nabrajalo i mislim da ne spada u najbolje svih vremena, barem ne u tih nekoliko najboljih. Mislim da bi ipak svaki trener radije imao u ekipi Ronalda iz najboljih dana nego Henrya iz najboljih dana (čak i kad bi Henry obećao da neće rukom gurati loptu u mrežu). Evo i Suarez, svjetska klasa, ali onda možemo uzeti i Cavania, Ibrahimovića, Baggia, Tottia, Vieria, Rijkarda, Van Bastena, Nedveda, Davidsa, Seedorfa, Stoichova, Hagia itd itd itd. Takvih svjetskih klasa je bilo na lopate i svi su bili vrhunski, ali jedan jedini je bio Ronaldo :smiley:

1 Like