ROTACIJA POSTOVA WP - Wordpress

Pozdrav kolege,

Kao sta sam naslov kaze. U potrazi sam za pluginom koji bi automatski npr. 2x na dan rotirao postojece postove u Wordpressu.

Dakle plan je sljedeci, na sajtu imam npr. 100 postova i ne namjeravam ih više pisati, kako sajt nebi izgledao uvije isti za posjetitelje-povratnike, bilo bi dobro da se postovi nasumicno rotiraju…

Dali netko kiristi takav plugin?

Ja sam to rijesio sa random funkcijom, uradio sam tako da mi uvijek prikaze random postove.

https://wordpress.org/support/topic/display-random-posts-on-indexphp-instead-of-latest

Ili probaj tako sto dodas ovo iznad funkcije za prikaz postova u home.php, index.php ili kako se već zove fajl:

<?php  $args = array('orderby' => 'rand'); query_posts($args); ?>

Pogledaj ovdje, ako ne nadjes nista kucaj na google:D

Taj parametar unutar query-a ce resortirati postove nakon svakog reloada.

Predlozio sam mu to ako mu odgovara na taj nacin da sortira postove, nije lose rjesenje pa ako se odluci, a za plugin ne znam ima li nesto slicno tome sto trazi.

He he, to je baš zanimljivo, no pitanje je samo za posjetitelje-povratnike koji dođu na index stranicu. :sunny:
Još je veće pitanje kako će Google reagirati na ovo? Kako će tvoja index stranica kotirati na SERPU kada se na njoj budu (ponovno) pojavljivali već indexirani postovi? :frowning:

Obavijesti nas kako ide ovaj test, molim. :blush:

Vidis to je dobro pitanje, uopste nisam razmisljao na taj nacin. Ja imam stranicu sa citatima, i npr. dobro mi rangira i index strana za pojmove “citati, izreke, izreke i citati” je u top 5 koliko sam provjerio, e sada ne znam kako ce tebi rangirati, ako si bas primoran da sredis sadrzaj na taj nacin onda probaj pa vidi kako ce ici ako ne, onda ostavi kako jeste i s’ vremena na vrijeme ubaci novi post.

Vec indeksirani, ali isti postovi, na istom URLu. Ne bi smio bit nikakav problem. Zapravo, samo se mijenja sadrzaj jednog URL-a (pocetne stranice). Nema tu nista cudno ili problematicno. Pa ne postoji web koji ima index page sa linkovima na neindeksirane stranice.

Hvala na ovomm codu , posluzit ce!
Stavio sam taj kod na jedan sajt koji ima konstantnu posjetu od cca 10.000… sada cu malo pratiti kako ce google reagirati na tu izmjenu index stranice.

Mozda ce bit problem jer se stranica mijenja kod svakog refresha… neznam kako ce ispast kad npr. na stranicu od jednom dojde 100 ljudi i svima prikaze drugaciju stranicu…

Bilo bi dobro da ima neki kod da npr 2x na dan zarotira post :slight_smile: ako slucajno netko zna takav kod ili plugin nek javi … tnx!


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey