Sa kojom temom se moze najvise zaraditi ( vijesti portal)

Pozdrav.Zanima me da li ima neka free tema sa vijestima da se vise zaradjuje zbog nje nego zbog neke druge. To sam citao na internetu da imaju teme pomocu kojih se bolje zaradi i nikako da se odlucim sta bi, kako bi, i koliko je istina pa reko da pitam ovdje. Ako ima neko iskustva u tome ili sam ja nesto pogresno skontao bio bi zahvalan da napise.Hvala

I ja bi volio da netko napiše kako da se zaradi ali neće nitko :slight_smile:
Misliš na wordpress temu?

1 Like

Kratka historija news portala… prije 7-8 godina je dizajn bio jako bitna stvar, danas ako nemas sadrzaj da valja, dzaba ti i “najljepsa tema na svijetu” :slight_smile:

3 Likeova

Iako nemam iskustva u tome ali mislim da se među news portalima više nema šta gurati da je to prošlo svršeno vrijeme

1 Like

Tj. treba uloziti ono bas bas novca pa da uspijes… prije si mogao pokrenuti portal pa dati si vremena da sve uspije… danas… maaaaaaaaaaaaaaaaaaalo teze

1 Like

A valjda će kvaliteta doći do izražaja mada iskreno kad pogledaš smećarske portale poput index.hr. 24 sata i hrpu takvih portala koji zarađuju a sadržaj im je katastrofa… To nemogu ni čitati… Uglavnom siguran sam da je to promašena nicha.
A uspjeti u nečemu bez da se uloži to nema smisla, samo što je danas konkurencija stvarno jaka u svemu i treba puno vremena,truda i novaca naravno.

Bez love se neisplati krenuti. Prvo treba vidjeti s koliko love raspolažeš napraviti plan pa tek onda krenuti jer krenuti u nešto ako imaš mjesečno za uložiti 500kn a treba ti 2k onda je tih 500kn bačen novac.

Neznam, nisam ni sam pametan za sebe, a ne za drugoga.
Ja sam krenuo isto u nešto, stavio sve na papir i odlučio godinu dana samo to raditi pa ćemo vidjeti što će biti.
Što god odabrao drži se jedne stvari i to guraj do kraja jer nevrijedi skakati svugdje pomalo i na sve strane rasipati lovu.

1 Like