Sajtovi za odrasle - iskustva?

Da li neko ima iskustva sa sajtovima za odrasle?
Valjda nije problem sto pitam ovo :D.
Imam jednog poznanika koji je prosle godine poceo sa sajtom, jako je zadovoljan kako je poceo zaradjivati fine sumice novca.

Adult industrija je nakon pojave Tube sajtova potpuno potonula. Jos se moze zaraditi, ali puno puno teze nego prije. Tesko je prodavati nesto sto je besplatno.

steelmaiden, nisam mislio na prodaju, nego prosto prenosenje, emedovanjem video zapisa sa velikih sajtova koji imaju te mogucnosti. e sad kako se naplacuje nisam siguran, od klikova, od prikazanog video zapisa, onda ima preusmerenja, tipa, kliknes na neki video koji bi trebalo da se prikaze, a ono preusmeri na drugi sajt za odrasle.

Glavna zarada adult sajtova je bila, a i sad je jos uvijek bez obzira na sve, prodaja kroz Affiliate programe. Osim membershipa na paysajtove, prodaju se jos i membershipi na dating sajtovima, webcams, penis pills, sex pomagala i slicno… :slight_smile:

Neki sajtovi placaju i po trafficu koji im posaljes, primjerice partners.xhamster.com, a tu je i juicyads.com preko kojeg mozes prodavati ads space. No moras imati strasno puno traffica da bi zarada bila solidna. Ako ces raditi tube sajt i hostati sam filmove, racunaj da ces lijepu svoticu odvajati za hosting. Ako ces linkati ili embedati filmove s drugih stranica, onda ces ustediti na hosting ali ces imati otezanu promociju jer neces imati vlastite filmove koje bi netko drugi mozda embedao.

Za primjer s jednim mainstream blogom od 5.000 US/CA/UK posjeta dnevno, vise ces zaraditi nego s tube sajtom od 50.000 posjeta.

Uuu, lep odgovor, samo meni dosta toga nepoznatog, tako da cu na osnovu ovog tvog odgovora moci da imam smernice, ako odlucim da krenem s tim. Da se nisi ti bavio ovime :D?
Nego, sad si me ti dirnuo s ovim blogom :smiley: mainstream.
Ovo sa blogom dobro zvuci, ali blog se treba poprilicno odrzavati, pisanjem tekstova, potrebno ga je odrzavati na tom nivou da je interesantan za posetioce.
Po nekoj tvojoj proceni, da li se moze doci do takvog bloga koji bi kasnije donosio oko 500-800 evra mesecno, uz prethodno ulaganje, jednokratno oko 4-5 hilj. evra, a da se kasnije placa onima koji ce pisati tekstove i odrzavati taj blog?

Dajem 5000 evra onom koji ce naciniti (ili koji vec postoji( sajt takav koji ce donositi 500 evra mesecno, da vrati ulog za godinu dana i zaraditi jos 500 evra preko!

Sajt koji tek krece ne moze odmah da donosi ni 50e mesecno a ne 500e jedino da kupis neki koji je vec razradjen a da ima zaradu. Otvoris oglas napises sve detalje kakav sajt trazis pa vidi mozda bude neka ponuda.

Koji period je potreban (nebitno koji tip sajta, samo da je sve legale), da taj sajt moze krenuti sa mesecnom zaradom od 500 evra ciste zarade. Imam razumevanja za period razvoja.

Nekome mjesec dana, a u večini slučaja je taj period nikada. Tvoje pitanje nema smisla.

Ja sam dosao bio na ideju da lepo snimam ove pornice i prodajem premium nalog ko hoce da me gleda u akciji samo jos da nadjem neku zgodnu gospodju :slight_smile:

Nije baš isplativo za mušakrce osim ako ne želiš snimati gay scene.

Da, to je JuicyAds… pronađi informaciju koliko je traffica poslano da bi se ostvarila ta zarada koja i nije nešto za čuditi se.

Svi bi mi toliko platili za nešto što će se vratiti nazad za manje od godinu dana :smile: Probaj na flippa.com, možda ako pratiš svaki dan i naiđeš na nešto, samo pazi jer ima dosta scama.

ne trebam je pronaci znam koliku sam posjetu imala oko 50-55 hiljada pregleda ne junik posjeta no pregleda stranica prosjek po čovjeku je 3-4 pregleda.

Znaci JuicyAds sad placa po pregledu (CPM) za svoje filler ads? Prije dok sam ja zadnji put gledao su placali samo po kliku (CPC).

Ako je tako onda JuicyAds prema tvojim brojkama placa nesto manje od $1 CPM sto mi se cini nevjerojatno dobro za adult traffic…

imas pop under mobil redirect i najsladje pay per click (neke reklame placaju po cpm) ali rijetko mozda 5 posto. mogu napisat tutorijal jedan sveobuhvatni koji bi pomogao vaskolikom muškom rodu da zaradjuje od adult sajtova. Samo smisljam sta hocu zauzvrat.
ps nema lakse zarade od zarade od adult sajtova.

U tutorialu ukljuci i svoje referral linkove :smile:

sutra ili prekosutra posto je sutra pijanka kod drugarice, mozda napisem temu ili ti posaljem članak pa ako ne bude zadovoljavao moze ici pod temu (ali stiki obavezno :slight_smile: ) ne trazim plaćanje članka. Jednostavno oće van mene malo znanja sto ga imam.

1 Like