Saradnik/ci na projektu

Sve Vas lijepo pozdravljam i nadam se da će se neko javiti.

Potreban mi je saradnik/ci na jednom projektu, zarada je isključivo od AdSense, i dijelimo sve na jednake dijelove. Stranica je već online, server je kupljen, domena, plaćeno, ne treba plaćati ništa. Nije problem ni više osoba ako bude, možemo se dogovoriti. Nebitno da li ste početnici, ili napredni, dobrodošao bi mi neko da zna programirati, jer sam sve sam uradio do sada. Stranica je postavljena prije odprilike 10tak dana. Custom CMS, nalazi se trenutno na VPSu +CloudFlare.

Ono što sam zamislio jedna osoba ne može stići sve uraditi, zato ovo i pišem, i tražim ljude koji bi radili zajedno sa mnom. Ne želim nikoga varati, želim pokušati s nekim ostvariti uspješnu saradnju, te nadam se da možemo i zaraditi. Znam da je to sumnjivo, i da će većina misliti da želim prevariti, ali istina je da želim vidjeti koliko se stvarno može radom i trudom zaraditi od AdS. A druga stvar, bilo bi lijepo imati tim ljudi s kojima možeš raditi i na drugim projektima.

Ako ima neko zainteresovan da radi, ali da hoće da radi, ne da poslije 2,3 dana kaže mrsko mi, ili nešto tako. Na sva pitanja ću odgovoriti na PM.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey