ScaleLab Youtube Network

Pozdrav imam youtube kanal i u suradnji sam sa ScaleLab networkom, no medutim danas sam pogledo na social bladeu svoj kana, prosjecno zaradim 100 dolara po danu, a na social bladeu je pisalo od 35 do 700 dolara da bi trebo, pa me zanima kako je uopce moguce 700 zaradit, i dali oni mene varaju ili sta?
Hvala unaprijed :smiley:

Zašto jednostavno ne upitaš ljude s kojima radiš? Najjednostavnije, najbrže i najjefikasnije ćeš riješiti taj problem ako ti oni objasne u detalje u čemu je problem. Šta drugi pišu koliko bi ti trebao da zarađuješ nema efekta na to koliko ćeš ti zarađivati. Ne govori im kao prvo da ti Social Blade predviđa da bi trebao više zarađivati, te drugo upitaj kako da više zarađuješ, i kako da više sarađuješ sa njima…

Ako misliš da te varaju, isto tako popričaj s njima prije nego napišeš nešto na taj račun, a prije toga informiši se ako neko plaća više, i jednostavno raskini ugovor i dogovori s drugima… Više ćeš postići tako, i ostati dobar sa ljudima, nego da pratiš neke statistike trećih osoba koje veze nemaju lično s tobom.

Hvala na odgovoru, budem upitao tog covjeka iz scalelaba al nesto mi ne odgovara u zadnje vrijeme…