SEO servis preporuka

Ja optimista imam jedan web sajt koju bi htio dotjerati do page 1. Ukupan mjesecni opseg pretrazivanja za kljucnu rijec je 18.100
Ima tko kakav SEO servis za preopruciti? Gledao sam na warrior forumu ali tamo ima stvarno svasta.
Idealna bi bila neka hrvatska firma koja moze izdati R1.
Unaprijed zahvaljujem.

Probaj seo.hr ,
na forumu je najbolji DavidVictor

Ukoliko je to sajt koji mislim da je nije velika konkurencija ali je problem sto je sajt us domena

renato100, koji je član ovog foruma će ti to odraditi. Pošalji mu PM, on će ti odgovoriti, ali nisam siguran dali će odmah jer je na službenom putu. Naravno on je u mogučnosti izdati i R1 račun.
Pozdrav

[quote=“CreatifCode”]renato100, koji je član ovog foruma će ti to odraditi. Pošalji mu PM, on će ti odgovoriti, ali nisam siguran dali će odmah jer je na službenom putu. Naravno on je u mogučnosti izdati i R1 račun.
Pozdrav[/quote]

Ok, hvala na preporuci… poslati cu mu poruku, mozda se uspijemo sto dogovoriti.

npromote.com
Davor Bomeštar, kontaktirati ga mozes na forumu internetzarada.org, ima tvrtku i u hrv, pa moze izdati r1

preporucujem

Ukupan mjesecni opseg pretrazivanja za kljucnu rijec je 18.100.
Engleski ili hrvatski keyword?
18.100 trazenja “globalno” ili “lokalno”?
To ne znaci, ako te i netko “postavi” na prvo mjesto za taj keyword, da ces imati mjesecno 18.100 posjeta stranici vise.
Ako ces imati 500 posjeta vise…super!!!
Ja bi prvo sa 50 eura pozicionirao taj web da bude “prvi” na guglu sa adwordsima i pratio dali ljudi zaista traze tu rijec i koliko posjeta mi preusmjeruje dnevno.
Pa ako zakljucis da postoji interes za tu kljucnu rijec, “kalkuliras” koji iznos te traze za seo i koliko bi te kostalo da budes “prvi” sa adwordsima.
Jasno, ako se ipak odlucis da ti netko “isforsira” web na prvo mjesto za tu kljucnu rijec, vjerujem da ces mu platiti za posao u trenutku kada ces biti prvi na trazilici…ili ne?
Pozdrav

[quote=“ariob”]npromote.com
Davor Bomeštar, kontaktirati ga mozes na forumu internetzarada.org, ima tvrtku i u hrv, pa moze izdati r1

preporucujem[/quote]

Davor Bomeštar je stvarno covjek i pol. Dao mi je jako puno korisnih savjeta. Vidim i da je jako aktivan na internetzarada.org forumu i da ima tamo isto ima puno korisnih informacija. Nazalost, moj budget je premalen da bi mogli suradjivati, ali stvarno sam pokupio puno korisnih stvari.
Uglavnom, cisto sam krivo procijenio okonkurenciju za kljucnu rijec, nije da je slaba nego je super jaka.
Dobio sam par savjeta: kao prvo, ako zelim sam raditi SEO, neka pocnem sa necim laksim. Drugo: neka ne napadam jaku kljucnu rijec nego da uzmem par long tail kljucnih rijeci. Trece: 500 kuna mi nece puno pomoci, barem kod kljucne rijeci koju sam ja bio odabrao.
Eto, toliko…

Pa ja bi ti, prema osobnom iskustu naravno, preporučio člana ProfitliLista (Vijekoslav Pavlović), razlozi:

1- za upit “SEO Optimizacija” na google.hr i google.com je čovjek prvi i drugi.
2- moje osobno iskusto sa dotičnim je vrhunsko u toj mjeri da bi dao i osobne garancije.
3- čovjek je doveo moj web (Zrin Otkup) na No1 google.hr i google.com za pojam “otkup zlata” i u top3 za dosta srodnih pojmova.

Cijene su mu prihvatljive, obrt uredno registriran i najbitnije čovjek je od riječi i dogovora. Uostalom gornje tri točke su po meni “nobrainer” ako tražiš osobu za taj posao.

ProfitLista - SEO Optimizacija
ili ovaj link: SEO optimizacija web stranica

:malerukes
Pozdrav

Uber_Gosu prvo mi je bilo čudno kako je uspio novi sajt doći za otkup zlata na 1 mjesto, a sad sam malo gledao konkurenciju i dosta je slaba . A Zrin otkupu bi se moglo dogoditi da prilikom sljedećeg panda updata nestane zbog gomile loših backlinkova

Pogledaj si količinu i kvalitetu sadržaja na “Zrinu” i na svima ostalima, H1 tagove, alt tagove, Descr/Title tagove, strong tagove, tekst i lokacije hrefova itd…

Sve je moguće, moguće da index.hr sutra ode u vjetar ali jako, jako malo vjerojatno. Uglavnom ja sam zagovornik toga da je na konkretnom primjeru najbolje učiti, isprobavati teorije i vući zaključke.

Recimo sajt od Vjekoslava je ne samo preživio pandu i pingvina nego je pomeo konkurenciju i to za najteži pojam u toj banši, meni je to najjači argument kojeg mogu iznjet a da nejdem u vode “šta bi bilo kad bi bilo”.

Nije mi cilj nikome nanositi štetu ili pogrešno savjetovati ali evo ti primjera čisto na ovom threadu:
Site osobe koju si preporučio (DavidVictor SEO usluge - SEO optimizacija - Optimizacija sajta | Beograd - Srbija) je za glavni KW koji mu je i u imenu domene na google.rs lošije rangiran od ProfitListe, čak štoviše na google.com i google.hr za taj upit je ProfitLista PRVI site, lol.
Nadalje, dotični site (SEO usluge - SEO optimizacija - Optimizacija sajta | Beograd - Srbija) ima multiple descr tag (loše sređen WP template), i kolko vidim jako je loše rangiran, pretpostavljam da ga je panda/pingving gadno pogodila. O dizajnu weba, koji je moja “specijala” neću govoriti da se dotični ne uvrjedi jer mi to nije cilja a ni tema ovog threada :wink:

Ja se držim provjerenog i znanstveno dokazanog, vjerujem da ovdje ima znalaca za SEO, to je činjenica, ali prema pregledanim rezultatima (google.com i google.hr) sam se odlučio za najboljeg (po mojim kriterijima naravno).

Pozdrav

Dali negdje postoji neki popis hrvatskih sajtova koji su izgubili ranking nakon pande i pingvina?

Po meni je jedan od najpoznatijih stručnjaka na balkanu Bruno Šarić njegov sajt je prvi za pojam SEO SEO marketing i usluge - optimizacija web stranica za traĹľilice
Na njegovom SEO blogu se može dosta toga naučiti…

Samo mala digresija, SEO znaci search engine optimizacija sto svi znamo, onda kada to netko trazi u biti trazi SE optimizacija optimizacija :slight_smile: glupo ali vjerovatno ima i takvih, ipak to sigurno nije medju najbitnijim pojmovima za SEO usluge.

Ovde je sam sustav foruma ovo prepravio ja sam mislim napisao a i mislio S E O.U svakom slučaju na njegovom blogu možete naći dosta korisnih članaka o internet marketingu i optimizaciji sajtova.
DavidVictor SEO usluge je pre pingvina rangirao odlično za masu veoma traženih kejvorda i bio dosta aktivan na mnogim forumima i u pravljenju novih sajtova.Sada se malo izgubio ali ipak se radi o dobrom stručnjaku koji je sigurno izvukao dosta pouka posle pingvina i svoje strategije prilagodio novim Google pravilima.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja