Serverlab - IT rjesenja | Hosting - PROMO KODOVI

Pozdrav svima

Bavimo se implementacijom i odrzavanjem IT sustava i serverskih rjesenja. Core business nam je instalacija i odrzavanje linux servera (CentOS i Debian) te instalacija i odrzavanje informacijskih i mreznih servisa poput Apache web servera, Postfix/Exim mail servera, Bind dns servera, Firewalla, FTP-a, Sambe, Load balancera do klasteriranih rješena visoke dostupnosti i virtualizacije. Imamo i vlastiti hosting, a nudimo i vps i dedicated servere sa (ili bez) nasim odrzavanjem pa slobodno pogledajte ponudu na nasem webu http://www.serverlab.hr

Korisnicima wmforum geek nudimo ekstra mjesec dana besplatnog hostinga ako narucite hosting paket uz promo kod koji mozete zatraziti na PM. Imate i 10 dana neobaveznog testiranja prije nego se odlucite na uplatu.

Demo Cpanela vam je na kineskom :slight_smile:

To nije nas demo, to je demo od cPanel-a na cPanelovom webu. A tamo kad se netko logira moze promijeniti jezik sucelja. Zna bit i drugih jezika, ovisno iz koje zemlje tko pristupa… Evo dodali smo objasnjenje na web, hvala na informaciji, ocito nije dovoljno naglasena :smiley:

Postovani, nudimo tri besplatna hostinga do 1.1.2016g., paket OSOBNI, clanovima wmforum geek-a.
Uvjet je da su:

  1. clanovi foruma duze od tri godine

  2. web developeri koji imaju svoj web s popisom radova koje su napravili, minimalno 5 radova
    ili

  3. obrt/firma koja radi web

Posaljite prijavu na PM, potrebno je poslati i link na Vas web kako bi se vidjeli radovi.

Lp,
Serverlab