Shared Hosting - Preporuka

Jel može neko da mi preporuči provereni hosting paket kod neke kvalitetne kompanije? Potrebna mi je velika memorija i CPU, jer je poseta sajta prerasla moja očekivanja od pre 2 meseca. Takođe, da to bude nešto što neču morati za par meseci menjati.

Kolika posjeta?

Knownsrv.com

1 Like

Slazem se sa makicom. Sa knownsrvom ne mozes pogrijesit.

Neces to moci pokriti sa “Shared hosting”. Najbolje bi ti bilo, da ides sa VPS , kako bi mogao imati stabilnost stranice, da ne rizikujes da ti posjetioci preznoje se dok ucitaju stranicu ili pocne pljuvati.

VPS KVM trazi, da znas da imas za sebe i da si siguran da ne djelis sa drugima. Isto tako moras vidjet lokacije odakle ti posjetioci dolaze, i onda odluciti lokaciju servera.

@komentar Poseta je 1,5m pregleda, 400k sesija i 180k usera za ovaj mesec do sada. Ali problem je što se sajt “zaguši” jer bude 250-300 ljudi odjednom onlajn i to naravno stvara loše iskustvo ljudima. Čak sam i template na sajtu maksimalno smanjio zbog čega i izgled sajta trpi, ali ne može da odgovori na toliku posetu.
@Makica @jurazg1 hvala puno. Nisam čuo za njih do sada, a kako vidim da ga koristite, jel mi mozete reci kakve ima karakteristike u pogledu memorije i procesora?
@Enka Ne znam mnogo oko VPS, nisam nikad to uzimao, pa bih ga još uvek zaobišao dok ne budem morao uzeti.

Najbolje ti je da se cujes sa njima preko tiketa to je inace svetski hosting, ali ga drze momci iz Hrvatske tako da se mozes sporazumeti i na nasem jeziku… Ja sam kod njih ma VPS -u drzao image hosting od terabajt slika pa ti vidi znaci momci rese svaki moguci problem i izadju u susret za sve… Cak i da ti se istrosi memorija bilo kakvog tipa ne ide suspend…