Shared web hosting - lokacija servera Slovenija [PREPORUKA]

Znači, tražim web hosting koji ima servere u Sloveniji.

Molio bih da mi prilikom preporuke napišete jeste li koristili usluge, ili ste samo čuli od nekoga da su dobri.

Stranica nije zahtjevna po pitanju posjeta, ali je prilično velika. Znači traži se dosta GB prostora (barem 5GB).

Poželjno da imaju besplatan SSL certifikat, cPanel, kvalitetnu i aktivnu podršku.

Eto, to je ukratko to. Unaprijed hvala.

Evo ja sam iz SLO i koristm jih vec dugo godina neoserv.si , podrska im je extra 24/7, usluzni su, e sad za ssl najbolje jih kontaktirati i sigurno ces se dogovoriti, da bude svima ok. Eto dugogodisnji sam njihov klient i do sad nemam ni najmanje primedbe/ zamjerke.

P.S. Ako ti treba da vidis kako izgleda cp i ostalo rado ti dam jedan od svojih hostinga sto su kod njih na dan/dva da vidis cp i ostalo pa ako ti se svidi onda uzmi.

Hvala, sigurno će biti među favoritima. Dobio sam još neke sugestije preko Skypea. Naravno, ne odlučujem sam kod ovoga, ali, dojam na mene su najbolji ostavili.

PS Što se SSL-a tiče, ako dobro razumijem slovenski imaju besplatan klasični domenski SSL, što je OK.

PS2 Ne treba pristup CP, ali hvala na ponudi.

Ja koristim skoro sve slovenske providere :slight_smile: A prva preporuka ide za si-shell.net. Za mene imaju najbolji odnos izmedu cjene i usluga. I gore preporucen Neoserv je dobar, ali ne nude “jace” hostinge (vps i reseller) … Veoma dobra podrzka je i na zabec.net i domovanje.com. Ima i puno manjih (i jeftinijih) hostinga, ako trebas nesto tako, mozes dobiti kontakte …

@Perunxxl
Pošalji mi i te manje svakako. Stranica je po broju posjeta nezahtjevna, ali opet, zauzima dosta prostora zbog web shopa koji ima hrpu slika. Smanjit ću ja to, ali opet bolje da ima mjesta nego da fali. Ukratko, poslat ću sve preporuke, pa neka sami biraju koga žele. :slight_smile: