Site can't be reached!

Pozdrav svima, da li neko zna kako ovo riješiti? Pokušavao sam sve i svašta ali uvijek se vraća nakon nekog vremena kada ulazim na sajt, jednini metod kojeg sam našao i koji funkcionira donekle je gašenje i paljenje rutera, tad proradi na određeno vrijeme i opet isti vrag, da li neko zna kako riješiti ovo, evo slika ispod

Probas preko GPRS-a ili otidji u kafic i probaj sa njihovog WIFI. Ili daj link da vidimo jel dostupan.

probaj na whatsmydns.net

Ako je samo do tebe tj. gasenje i paljenje rutera sredjuje stvar, ocito ISP kojeg koristis ima problema s DNS-ovima(ima i kod nas takvih) tako da u postavkama mreze na racunalu promijeni DNS postavke(makni da ti automatski dodjeljuje ruter pa stavi google 8.8.8.8 i 8.8.4.4). Ako ti je web povremeno nedostupan i sa drugih mreza(mobilni internet ili neka druga wifi mreza) onda ukazuje na problem s DNS-om na kojima je domena od tvog sitea.

@serverlab upravo tako, to drugo je, jer mjenjao sam dns postavke, opet isto, pokušavao sa drugih browsera, opet isto…a na GA vidim da ljudi normlano ulaze i pretražuju sajt, tako da je do mog neta vjerovatno, kako to riješiti onda?

To drugo je, jer mi se zna desiti da se ovo pojavi na YouTube-u ili Facebook-u ali najčešće mi se pojavljuje na sajtu mom…to je za pobudaliti, ne mogu više gasiti i paliti ruter, treba da još rikne ruter i jbg…ali ovo mi se nije otprije dešavalo, počelo je prije nekih 20-tak dana, mislio sam da će prestati samo od sebe ali nije, šta je moglo prouzrokovati ovo?

Virusi, malware, spyware i tako nesto meni pada na pamet.

A moguce je da je i ISP otisao kvragu. O kojem ISP se radi? Ako je neki kvazi onda je vjerojatno to.

Onda odes u postavke mreze i stavi Google DNS, primary 8.8.8.8, secondary 8.8.4.4, ako su ti s tvog neta povremeno nedustpne adrese na internetu (to sto kazes, tvoj web, yt, fb) :slight_smile:

Otvori cmd kao administrator i upisi
ipconfig /flushdns
i
ipconfig /renew

@kres0 radio sam i to već, džabe…

To bi rjesilo da mu stvar proradi kad restarta racunalo, a ne ruter. Ako ruter mora restartat, onda ruter ima problem s dns-ovima od ISP-a. Promijeni u postavkama od mreze na racunalu, stavi google dns-ove, mozes napravit potom ovo sto je kres0 napisao ili restartat racunalo pa probaj.

Sad ću pokušati nešto, pa ću vam javiti da li je uspjelo, čitajući ove vaše komentare, otkrio sam nešto, samo da testiram sad…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey