SiteGround hosting za 10 $ godina!

Stiglo upravo na mail

A samo jedna domena :frowning:

Nije mi vrag dao mira, reko idem ja njihovu službu kontaktirat da vidim što kažu o broju add-on domena. Naravno, Popic je u pravu, ali su me ubili u pojam svojom ljubažnošću, da bi mi tek nakon 20 minuta dali odgovor.

Prvi me izgrlio i izljubio pitanjima kako sam i kako mi može pomoć, pa me proslijedio drugom koji će mi kao bolje pomoć, pa me on istim pitanjima izgrlio i izljubio i ode 20 min samo na ljubljenje i grljenje.

Evo, procvjetao sam :srceka:

To je zato šta rijetko pričaju s ljudima, na SiteGround ti ne treba podrška jer sve radi bez problema :slight_smile: Uzeo sam taj paket još za novu godinu, i da, samo jedna domena je. Ali profesionalni hosting i da je ovako jeftin nećeš naći nigdje.

Ma vjerujem da su dobri, al se nećkam. Teško mi nekako gledat sve unlimited a samo jedna domena može. :smiley:

Radije da mi je limited, ali da može više domena. Trebam za nešto manje posjećene stranice, al za više njih. Glupo mi velik paket za malu stranicu imat. :slight_smile:

A ovo s grljenjem i ljubljenjem je bila šala. Al da su malo pretjerali s ljubažnošću (da, i to se nekad može) - jesu. Bar po mom ukusu. (čak sam sejvo razgovor, mislio ga objavit al odusto :zub: )

PS Bolje bit previše ljubazan nego previše bezobrazan :slight_smile:

Ja čekam da mi ponude onaj drugi hosting(neograničeno domena) za neke male pare pa ga kupujem definitivno :ljug:

Ako bude to u ponudi, to objavi ili mi bar pošalji na pm. To će me sigurno interesirati :slight_smile:

dogovoreno :slight_smile:

Neće ti to sigurno biti u ponudi. Ovo je ovakav popust jer je takav bio i za novu godinu. Dakle na novu godinu tj božić ti je bio isti ovakav popust, -90% na isti ovaj paket. I onda si morao nadoplatiti 55$ za unlimited domena i još neke pogodnosti (backup itd).

Tako da mislim da ti se ne isplati čekati.

Ja koristim 2 shared kod njih par godina i sasvim sam zadovoljan. Sad prije par tjedana je bila akcija da se prebacim na shared plus na godinu dana free, bez obveze produzivanja, i sad imam neograniceno addon domena na tom jednom acc…u isto vrijeme su djelili i SSL na godinu dana free.
Siteground je ok.

[quote=“APazinjan”]Neće ti to sigurno biti u ponudi. Ovo je ovakav popust jer je takav bio i za novu godinu. Dakle na novu godinu tj božić ti je bio isti ovakav popust, -90% na isti ovaj paket. I onda si morao nadoplatiti 55$ za unlimited domena i još neke pogodnosti (backup itd).

Tako da mislim da ti se ne isplati čekati.[/quote]

Ma čekam neki popust koji će me oborit s nogu, da je provjeren host (čitam po netu šta ljudi pišu o njima), i da je jeftin za produženje. Nije bitno jel to Siteground, Hostgator, Bluehost il neki četvrti. Imam još nekih dva tjedna da nađem, ako uleti kakva prilika, iskoristit ću je.

Dakle, ako ko zna kakav popust na nekom provjerenom hostu, da sve gore zadovoljava, da je unlimited broj domena, slobodno neka napiše ovdje il pošalje pp.

@mrcina evo poslao sam ti pm :slight_smile:

Ako jos neko zeli besplatno hosting 30 dana kod mene (reseller) neka se javi na pm pa se dogovorimo :slight_smile:

Nemaju paypal :S


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja