Skidanje etikete sa odjeće

Ljudi, zanima me, jel mogu ja otići u trgovinu neku, recimo New Yorker, i kupim hoodicu bez ikakvih motiva. Onda s nje odšijem etikete i stavim svoje etikete i tisak te prodam. Jel to dozvoljeno za raditi? Nema ništa više da se vidi čije je, tj. ime branda, jel?

Gledao sam po netu neke trgovine koje nude tisak, ali su im hoodice preskupe+tisak, ispadne previše, a ne planiram na početku kupovati po desetinjak/stotinjak komada. Ovako sam naišao u jednoj trgovini po poprilično jefitnoj cijeni, a materijali i sama kvaliteta su odlični.

Mislim da nije dozvoljeno.

1 Like

Možda da provijeriš bez skidanja etikete jer i ovako svi koji tiskaju ne rade svoje hoodice već kupe tuđe i lupe print i tako prodaju. Dosta njih ima Fruits of the bloom ili kupuju iz kine pa štampaju svoje slike preko.

1 Like

Da, ali nitko neće znati valjda čije je, jel

To da, ali ovako bi bilo više brandiranje, razumiješ, ali ne znam jel ima išta na hoodici da se još vid, i kad poskidam sve, čije je

Ali ako ti radiš print nije bitno cija je hoodica, oni i ovako nece kupiti takvu hoodicu u New Yorkeru a svi koji rade tako printanje imaju etikete drugih marki na njima.

Aha, tako dakle, onda nemam nikakvih problema.
Hvala lijepa!