Skrill nece mi da isplati - jel ima netko isti problem?

Ima li neko problem sa Skrillom nece mi da isplati, da li se jos nekome desava ili je do usrane bosanske kartice?

Naši blokiraju skrill, jer je to kao kockanje/kladionica

Do sad je radilo…dabogda izgorilo ovo ■■■■■ od drzave

Živio kripto! :smiley:

Meni se davno sve zgadilo. Ne smiješ ovo, ovo smiješ samo ovako, ovo danas smiješ, a sutra ćemo vidjeti… ma hebite si mater, nisam ja ničiji rob niti podanik! Ali…kockarnice i kladionice na svakom ćošku, to može, neka narod gubi novce, živce, obitelj i sve što ima samo da se ubire porez i mito od vlasnika kladionica i casina.

Treba se držati zakona jer se inače uvališ u probleme, ali treba se i snalaziti na legalan način gdje god možeš. Nešto što trenutno pokrećem koristi sve moguće rupe da ostane skroz legalno, a minimalno pod čizmom haračlija. Vlasništvo preko pravne osobe, pravna osoba daleko od EU, ta pravna osoba vlasnik druge pravne osobe koja je offshore, ta offshore pravna osoba upravlja brendom koji pod sobom ima neki biznis koji pak posluje u nedovoljno reguliranom području, ali potpuno legalno, itd., pa neka pljačkaju i ograničavaju one koji se ne znaju snaći, mene neće :slight_smile:

Skrill sam koristio dok je bio Moneybookers. Imam ga i dalje, ali rijetko koristim. Ako su počeli zezati, prebacite se na kripto, Revolut ili nešto treće pouzdano.

2 Likeova

Naručiš sebi njihovu karticu, i dižeš na bankomatu keš :slight_smile:
Ako imaš nekog da živi u EU, otvoriš na njegovo ime Skrill, od dobije karticu, pošalje tebi i ti uživaš sa karticom u BiH, odnosno bilo gdje su prihvaćene MasterCard kartice.

1 Like

Od 2000 te se ja borim sa platnim sistemima ,

1 Like

Eto razlog da prestaneš biti protiv kripta :wink: Ne moraš investirat, samo razmotri mogućnost povremenog korištenja, makar i stable coina. Nema zamrzavanja sredstava, odbijanja isplate itd :slight_smile:

Koristim ja redovno i banke i PayPal i druge platforme, ali to gledam kao nužno zlo. Dok ovisiš o nekome i dok ti netko nenadano može odbiti isplatu, zamrznuti tvoj novac itd dotle nije dobro.

A na kriptu je isto nestalo milione evra po raznim menjacnicama ,ja sam odavno rekao sta je trebao biti kripto ,nezavisna valuta placanja sa fixnom nepromenjvom cenom,bez ikakvih podataka priimanja i podizanja ,a ovo je sada sve jedno veliko zuto g0vn0,
A nevezano za sve to i celi svet lagano postaje zuto,

2 Likeova

Evo sada citam ovo NAJVEĆA KRAĐA KRIPTOVALUTA OVE GODINE! Ukradeno preko 600 MILIONA dolara i prebačeno u ONLINE NOVČANIKE

I banke su se uvijek pljačkale, pa niko od korisnika banke nije ostao bez novca. Tako je i sa kriptom, neće ljudi bez novca ostati :slight_smile:

Ne nego ce im vlasnik vratiti al juce,