Skripta za djeljenje na društvene mreže

Pozdrav,

koja je najbolja skripta za djeljenje sadržaja na društvene mreže. Ima li nešto “all-in-one” tako da rješava djeljenje sadržaja za facebook, twitter, google, pinterest ??

Social media auto publish ali samo ( Linkedin,Facebook, Twitter…)

MassPlanner ima opciju za sve drustvene mreze.

Google nije nikada dozvolio takvu API kontrolu pa je za njega nemoguće pronaći osim preko dodatnih servisa. Kako je i sami Google odustao od g+ me vidim ni smisao da se radi njega isplati truditi po tom pitanju

Nisam još bacio pogled na smjernice koje ste dali…ali mi se čini da sam krivo shvaćen.

Ne trebam skriptu koja bi radila auto publish na facebook u smislu da mi održava fb stranice ili nešto slično…nego trebam skriptu (API) koju bi ugradio u svoj JS i pomoću kojega bi mogao omogućiti da korisnik sa moje stranice shera link od iste na neku od društvenih mreža.
Želim znači izbjeći da moram posebno proučavati API od facebooka, pinteresta i ostalih …nego da pomoću jednog alata mogu raditi share na sve društvene mreže.

Pa za to imas masu plugin-a sa dugmicima za serovanje. Ako sam te dobro razumeo to trazis? Ako to trazis kucaj u plugin sekciji “social sharing buttons” i izacice ti brdo plugin-a. Testiraj pa izaberi koji ti se najvise svidja. Ima bas dosta opcija.

Ne trazim plugin za WP, nego API za JS. Mislio sam čisto ako netko zna koji je kvalitetan da ne googlam i proučavam bezveze krivi…

1 Like

Ono što sam tražio, sam zapravo lako izguglao pojedinačno…ali evo na jednom mjestu:
…znači popis direktnih linkova za share akciju, tako da se ne treba code natrpavati sa posebnim API-ima od razno raznih mreža…evo linkova za sljedeću ekipu:

twitter:
https://twitter.com/intent/tweet?url={url}&text={text}

pinterest:
http://pinterest.com/pin/create/button/?url={url}&media={url_image_for_pin}&descritpion={text}

google plus:
https://plus.google.com/share?url={url}&text={text}

facebook:
https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u={url}

Znači za trigiranje share akcije je dovoljno ispuniti parametre u linku i otvoriti link u novom tabu, ili još bolje u novom prozoru da izgleda origigi.

1 Like