Škunca iz Httpoola, rep.hr intervju

Tek sam sada pročitao ovaj članak

Mogao bi se složiti s većinom stvari što kaže.

P.S. Lika sigurno ne bi želio sresti negdje u mraku…

starooooo :stuck_out_tongue:

Nego… ti si malo fizicki jaci od Škunce tako da suljam da bi te mogao zadesit u mraku (iako ne znam njegovu seksualnu opredjeljenost, iskreno sumljam da je ona na koju ciljaš :stuck_out_tongue: )

[quote=“w00t”]starooooo :stuck_out_tongue:

Nego… ti si malo fizicki jaci od Škunce tako da suljam da bi te mogao zadesit u mraku (iako ne znam njegovu seksualnu opredjeljenost, iskreno sumljam da je ona na koju ciljaš :stuck_out_tongue: )[/quote]

:zub:
Ma ne, uplašio sam se frizure, kao da honorarno radi u Mirnovcu.

Fino zbori Škunca, većina stvari je na mjestu. Mislim, nije to ništa senzacionalno, svi to znamo.

Fino zbori Škunca, većina stvari je na mjestu. Ali ono, nije to ništa senzacionalno, svi to manje-više znamo.

E sad, ova priča kako je Hrvatska zemlja sjebanih krezubih seljaka zato što se čitaju 24sata je truba. Koja je to najčitanija novina u Velikoj Britaniji? Svaka zemlja na svijetu ima svoje debilno smeće zvano 24sata. Problem je što Hrvatska nema svoj Guardian ili The Independent.

Svi siteovi će prenijet jebenu Gloriju? Što se tu ima prenijeti? Objave dva i pol malograđanska intervjua mjesečno i malo obrade par vijesti s neta, napucaju ih ogromnim fotkama. Koji to svi siteovi prenose? Pa većina manjih i srednjih portala mjesečno proizvede 5 puta više sadržaja od Glorije, samo što to ne izgleda tako fensi, jer: 1. Na netu nema vremena ni love za ušminkavanje i dorađivanje sadržaja, ritam te melje, 2. Htio-ne htio moraš objavljivati iritantne naslove kako bi se dodvorio Googleu i bolje kotirao na tražilicama, pa zato ispadaš gluplji nego što jesi:). I naravno da to onda nekom sa strane, tko aktivno ne prati što i kako radiš, izgleda kao nekvalitetni copy/paste.

Frendice.hr su jedan od glupljih projekata. Prosto mi se gadi ideja da su ih “oglašivači prepoznali kao jaki ženski community”. Krali su sadržaj (ne znam kradu li ga i dalje), čitanost im je smiješna u odnosu na to kako su pompozno krenuli (pratila ih je jaka kampanja, ako se ne varam)… Da skratim priču: Sad sam otvorio tu stranicu i onako na prvu me šokiralo koliko je to jadno i nepismeno (dovoljno je pogledati naslove i intro u članke – pa ti ljudi ne znaju dva padeža!). Koliko vidim, i ono malo sadržaja što imaju preneseno je s drugih portala. Stil neću ni komentirati, nema ga.

Oglašivači prepoznali popupismeni community s nešto malo čitateljica (vjerujem da bi ih bilo nula da nema nagradnih igara), imbecilnim naslovima i kopipejstom? Fuj!

E da, najbolja stvar koju je Škunca rekao je ova komparacija weba i tiska. To bi svi trebali pročitati.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja