Smart fortress 2012

Nakon desetak godina bezbriznog surfanja internetom, jucer sam “pokupio” Smart fortress 2012, i bas kada sam mislio da sam pametniji, danas opet na laptopu.
Posto googlanjem samo nalazim kako da ga odstranim, zanimalo bi me kako da provjerim da li se “naselio” na neki od mojih web-ova.
U biti, ako se nekome da, tko je jako naoruzan antivirusima, da otidje na
http://www.holidayscroatia.info
pa da pogleda experimentalnom metodom. Meni ne pokazuje nista, ali nekako se uvukao crv sumnje, a neda mi se sada raditi restore samo na osnovi sumnje.
Unaprijed zahvaljujem.

Svi su se prepali izgleda. Ovako … ja sam na Linuxu pa meni nemože ionako ništa i mogu ti reć da ti web izgleda čist :slight_smile: mislim nije mi ništa bumpalo za download i source ti izgleda čist.

U cPanelu imaš antivirus check pa skeniraj

Edit 9:10 PM May 20:

Ovaj virus je upao prijatelju u laptop ima par dana pa sam mu ga uklanjao i moran priznat da je pravi pain in the ass

Slažem se da je pain in the ass. Evo upravo me je jedan korisnik nazvao i sutra moram zbog toga iz Gorice u Popovaču. To mi je već 4. intervencija zbog tog virusa kod mojih korisnika i do sada sam 2 komada sam uspio očistiti bez reinstalacije Windowsa, ali jednom sam morao reinstalirati Win jer mi se nešto negdje malo žešće ukorijenilo nakon ovog virusa. Vidjet ću koliko ću vremena sutra izgubiti :expressionless:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja