SMS promocija pomoc

Pozdrav ljudi,

Zna li neko dobar servis za sms promociju sa pristojnom cijenom?

Pozdrav,
U su radnji s E-goi multichannel marketinškom platformom upravo smo razvili i implementirali e-mail i SMS kanale prodaje.

10% inicijalni popust za registriranje preko weba koje su e-goi developeri razvili za naše potrebe u okviru partnerske suradnje.

Info i registracija na: https://e-goi.croweb.host/

Hvala ti, ali gledam nigdje ne vidim cijenu?

Kad se registriraš (potpuno besplatno i bez ikakvih obveza) na e-goi računu će ti biti dostupan kompletan cjenik svih mogućih paketa. Ovo nije neki spam servis, firma je ozbiljna i radi već dugi niz godina.

Zaboravih navesti: imate 6 različitih marketinških kanala: E-mail, SMS, Smart SMS, Fax, Voice i Push poruke. Imate mogućnost istestirati sve prije nego što platite bilo što (za to služi ovih 1€ depozita koje dobijete pri registraciji).
Sretno s marketingom!

ovo mi lici na SAM pita SAM odgovara sistem hahahahaha

Nije nego spam na kvadrat. :slight_smile:
Osobno odmah gasim takve Webove sa skrivenim cijenama (a ne da se upisujem), siguran sam da je i vama “velika gužva”, sve se guraju klijenti… :slight_smile: :slight_smile: He he

SMSbulk

Imaš pravo na svoje mišljenje i ja ga poštujem.

U ovu vrstu posla se osobno ne razumijem pretjerano, ovo nije naš proizvod niti ga prodajemo kao nešto svoje. Radi se o klasičnoj B2B suradnje gdje je e-goi ekipa odradila nešto za nas na njihovom području (Španjolska i Portugal) a za uzvrat smo ima dali jednu našu pod-domenu i mogućnost promidžbe na našim prostorima.

Koliko sam skužio, cjenik nije javno postavljen na webu zato što imaš više različitih tarifnih modela i njihovih kombinacija, pa je fiksnu cijenu teško definirati.

Ono što mogu sigurno tvrditi: nakon registracije (ako ne odlučite uzeti bilo koji plan) vas neće nitko smarati i bombardirati mailovima, pozivima i slično.

Vidio sam da su se neki članovi ovog foruma preko linka koji sam danas postao već registrirali i pokrenuli kampanje pa neka slobodno iznesu iskustva, ma kakva ona bila.
Lijepi pozdrav.

2 Likeova

Inače za ovakve stvari koristite 10minutemail.
Naravno da skrivaju cijenu kad su nebulozne.
0.06 eura sms
0.472 eura poziv

Lijep a ne lijepi…

Srdačan pozdrav

Ne znam stvarno koji je razlog da se svaka tema na ovom forumu sroza na jeftino trolanje. Kad vec inzistiras:
– Ispravno je “lijepi pozdrav” jer se tu radi o atributnom položaju pridjeva, dok u predikatnom položaju ide “lijep”: npr. “tvoj pozdrav je lijep”.

1 Like

Rekao sam ti što je pravilno, a ti piši kako želiš.
Još jednom srdačan pozdrav…